close

Druk op Enter om te zoeken

Blog ONZE VERHALEN

apr. 6.

Thuiszorg-app , een jongensdroom voor de thuiszorg

De thuiszorg heeft eindelijk  een app die voor meer patiënten en (thuis)zorgorganisaties een rol van betekenis kan spelen. 

Narrowcasting in de horeca

Lees meer over alle verschillende manieren waarop u kunt profiteren van narrowcasting en de ervaring van jouw gasten naar een hoger niveau kunt tillen!

Het Stab project

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, heeft een grote impact op ons sociale leven.

dec. 29. Websites

Plastic Fantastic

Onze samenwerking met Indorama Ventures Europe, de grootste producent en wereldleider op het gebied van plasticproductie voor verpakkingsdoeleinden. 

Digitale Bewegwijzering voor binnen 6 Voordelen

Bewegwijzering in gebouwen zoals grote werkplekken, zorginstellingen, universiteiten en business centers is altijd een belangrijk onderdeel geweest.

Voordelen van Narrowcasting in scholen en universiteiten

Onderwijs bestaat uit communicatie met scholieren, studenten, ouders en docenten. Tegenwoordig wordt de meeste communicatie online gedaan, zoals de online roosters en roosterwijzigingen. Betrokkenheid van deze partijen blijft belangrijk.

Narrowcasting: Hoe werkt het?

Wat is narrowcasting? Narrowcasting is het uitzenden van visuele inhoud via digitale schermen in een smalle context. Dit wordt ook wel Digital Signage genoemd.

Bewegwijzering voor een Corona-Proof kantoor

Are you looking for corona signage or instructions for your organization? It is important that offices, stores, restaurants and public places communicate these measures in a clear way. Narrowcasting makes your message clear.

nov. 17. Outsourcing

Programmeur of Developer inhuren? Voordelen: outsource software development

Outsourcing ofwel het uitbesteden van bedrijfsactiviteiten wordt met de dag populairder. Zowel kleine als grote bedrijven kiezen ervoor om hun software development te outsourcen.