Druk op Enter om te zoeken

Onze Aanpak

ONZE 6 STAPPEN NAAR SOFTWARE SUCCES

ffwd redaction

Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling, zijn we er bij Future Forward in getraind om een software plan uit te rollen voor uw bedrijf. We volgen daarbij graag een stappenplan zodat we zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen en het project tot een succes kunnen maken. Zo weet u ook altijd waar we mee bezig zijn en of alles volgens plan verloopt.

Dit is wat u gedurende het gehele proces kunt verwachten:

Step 1

Contact & Verkenning

Voordat we meteen in het project duiken, willen we eerst kennis maken en ervoor zorgen dat u een helder beeld heeft. We plannen een meeting in - online of fysiek - waarin we ons bedrijf en ons team introduceren en uitleggen hoe we te werk gaan. We zullen u meer vertellen over onze ervaring en onze expertise zodat u kunt kijken of Future Forward bij u past. Als u er klaar voor bent, laten we meteen een meeting inplannen en beginnen met stap 1!

Step 2

Het opstellen van het Software Design Document (SDD)

Zodra we de omvang van uw project hebben ingeschat, gaat ons IT team aan de slag met uw wensen en brengen zij deze onder in een framework. Op basis daarvan stellen we een Software Design Document (SDD) op maat op.

Uw SDD dienst als een overzicht waarin uw exacte doelen staan beschreven evenals de stappen ernaartoe. Hoe gedetailleerd uw SDD is hangt af van de grootte van uw project. In deze stap werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat we alle wensen en behoeftes meenemen in het project.

Het is belangrijk om te vermelden dat kleine aanpassingen in uw SDD onvermijdelijk zijn, omdat er gaandeweg altijd dingen naar boven komen. Als er grote aanpassingen moeten worden gemaakt, doen we dit in overeenstemming met u, zodat u begrijpt waarom en hiermee akkoord kan gaan.

Step 3

Financiële overeenkomst

Omdat we met talloze bedrijven hebben samengewerkt op verschillende manieren, weten we hoe belangrijk het is om een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt. Door deadlines af te spreken waarop bepaalde onderdelen van het projecten worden moeten worden aangeleverd, werken we op de meest efficiënte en aangename manier.

Of we nu stap voor stap werken, of in één keer een eindproduct aanleveren, we zorgen er bij Future Forward voor dat we ons houden aan de deadlines en rekening houden met uw budget.

Step 4

Design en Ontwikkeling

Het is nu tijd om de designs en visuals met u door te nemen die we hebben ontworpen op basis van uw SDD. Onze klanten vinden het vaak erg fijn dat ze een beeld krijgen van hoe de oplossing eruit zal komen te zien. Tijdens deze visualisatie komen er vaak ook nieuwe wensen naar voren waar de klant nog niet eerder aan gedacht had.

Na het zien van de designs en visuals worden er dus vaak aanpassingen voorgesteld of nieuwe wensen uitgesproken. Indien dit het geval is, worden deze doorgevoerd in uw SDD.

Step 5

Product testen

Het is noodzakelijk om uw software te testen zodat deze uiteindelijk volledig en foutloos functioneert. We testen uw software - of software component - om te kijken hoe deze werkt en of er eventuele bugs zijn die eruit gehaald moeten worden. Uw specifieke budget en software vraag bepaalt hoeveel testen nodig zijn.

Hoe meer testen er worden uitgevoerd, des te beter uw software bestand is tegen storingen. Dit is belangrijk voor de werking ervan in de toekomst, na oplevering van het project.

Step 6

Goedkeuring van het product

Nadat we het aantal testen hebben uitgevoerd dat in de SDD staat vastgelegd, vragen we om uw goedkeuring voor de software(component) die we hebben aangeleverd. We vragen u ook om eventuele aanvullingen of aanpassingen aan ons door te geven, zodat we deze kunnen implementeren.

Productontwikkeling is iteratief. Als er aanvullingen of wijzigingen moeten worden doorgevoerd, gaan we weer even terug naar stap 4, Ontwerp & Ontwikkeling. Wanneer we uw goedkeuring hebben voor de software(component), kunnen we deze gaan lanceren. Het is af en klaar voor gebruik.

Ik ben er klaar voor!

Hoe zit het met de garantie?

…GEEN ZORGEN

+60

niche projecten

%

Korting op langdurige projecten

4-8

weken garantie

As soon as your custom software solution is live, your warranty period will begin. For a set time, we’ll help find any bugs that may have slipped through the woodwork, and we’ll eliminate them in a very short time at no extra cost.

Bekijk onze Tech Stack

WIJ ONTWIKKELEN UW SOFTWARE OPLOSSING DOOR MIDDEL VAN BEPROEFDE TECHNOLOGIEËN

Van Android en Apple, tot Typescript, Firebase, Azure, Windows en alles daar tussenin, wij gebruiken alle technologieën die nodig zijn om voor u de beste software te ontwikkelen.

Onze tech stack:

Sterk aanbevolen en goed beoordeeld

DOOR BEDRIJVEN, KMO’S EN SCALE-UPS

Future Forward heeft software oplossingen op maat mogen ontwikkelen voor bedrijven van verschillende omvang. De oplossingen hebben één ding gemeen: ze zijn uniek en specifiek afgestemd op de behoeften van de klant. Met het grootste deel van onze klanten werken wij dan ook al meer dan twee jaar samen.

Wij streven ernaar langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze klanten. Het is voor ons belangrijk om goed te communiceren en altijd toegewijd te blijven.

Bent u ons volgende succesverhaal…?

…Neem vandaag nog contact op

EN NEEM DE EERSTE STAP RICHTING UW EIGEN SOFTWARE OPLOSSING OP MAAT

Als u op zoek bent naar een software oplossing die voldoet aan uw wensen en behoeften, neem dan vooral contact met ons op. Kies een moment dat u schikt en we zien elkaar zo snel mogelijk. Wie weet zijn we een goede match!

Laten we uw wensen doornemen