Druk op Enter om te zoeken

Softwareoplossingen voor uw bedrijf

Alles wat u nodig heeft om uw bedrijf slim en digitaal te houden

Het is eenvoudig: Je klanten verwachten altijd het beste van je. Je moet innovatief zijn en alles bieden wat ze nodig hebben en meer. En dat betekent het ook voor jouw bedrijf makkelijker maken. Softwareoplossingen kunnen een aantal problemen oplossen en een geheel nieuw perspectief bieden. Bovendien gaat uw concurrentie op dit moment digitaal - waar wacht je nog op?

Wij kunnen je helpen om de beste resultaten te behalen! Wij bieden onze expertise aan en zijn toegewijd aan het leveren van de persoonlijke service die je nodig heb. Voel je vrij om je ideeën en plannen te delen en ons team zal zijn best doen om alles wat je nodig hebt in het eindproduct te implementeren. Laat Future Forward je team uitbreiden!

Touchscreen-oplossingen

Onze interactieve touchscreen software staat garant voor efficiëntie en klanttevredenheid. Er zijn veel taken die kunnen worden uitgevoerd op een digitale zelfbediening kiosk - van het inchecken van bezoekers of het geven van aanwijzingen tot het boeken of toegang krijgen tot documenten.

Met onze duurzame oplossingen krijgen je klanten alle nodige informatie en hulp, terwijl je personeel zich kan focussen op andere opdrachten. Sommige oplossingen kunnen alleen op werknemers worden gericht - de keuze is aan jou!

Software-oplossingen op maat

Het leukste aan samenwerken met ons is dat je creatief mag zijn! Laat ons weten wat je specifieke behoeften zijn en we zullen ons best doen om een te ontwerpen oplossing op maat die perfect bij je bedrijf past. Laten we de handen ineenslaan en jouw bedrijf slimmer maken! 

Het enige wat je hoeft te doen is je mening met ons te delen, zodat we kunnen gaan brainstormen. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van softwareoplossingen voor klanten uit verschillende branches, en we zouden graag uw bedrijf aan deze lijst toevoegen.

Outsourcing

Heb je bekwame experts nodig om je personeelsbestand te vergroten? Middels outsourcing bieden wij je de kans om getalenteerde developers in te huren die je direct kunt aansturen. Verminder de werkingstijd en elimineer de extra kosten van het hebben van interne medewerkers en probeer Team vergroting. 

Laat ons geschikt tech talent vinden voor jouw bedrijf en geef jouw team een ​​boost. Je zult snel een hogere productiviteit opmerken en focussen. Team Vergroting zal de manier waarop uw projecten worden ontwikkeld veranderen, en we zijn er zeker van dat u op deze strategie zult blijven vertrouwen.

Gallery templatelarge min3
Touchscreen

Touchscreen.nl is onze zusterwebsite. Het is een meer gespecialiseerde website waar we de focus leggen op touchscreen technologie en het verkopen van hardware en op maat gemaakte software. Op touchscreen.nl kunt u alles vinden, of het nu gaat om onze bestaande software-oplossingen of een nieuw product op maat.

Read More
castit collage cover

Cast It is het antwoord voor moderne communicatie met het publiek.

Read More
digital reception cover 01 v2

U bent vast benieuwd naar de voordelen van onze Digitale Receptie. Bent u bezig uw bedrijf te digitaliseren? Dan kan software voor bezoekersregistratie een goed begin zijn. Met onze Digitale Receptie software maakt u kennis met een hele nieuwe manier van gastvrijheid!

Read More
sustainable signage cover

Sustainable Signage is een duurzame, draadloze oplossing die alle soorten digitale content kan weergeven in uw gebouw. Onze E-ink touchscreen oplossing is een milieuvriendelijke elektronische paper display die energiezuiniger is dan LCD of LED.

Read More
smart wayfinding cover optimized

Als u erover nadenkt om van analoge bewegwijzering over te stappen naar digitale bewegwijzering, is Smart Wayfinding de perfecte oplossing. In tegenstelling tot papieren bordjes, zal digitale bewegwijzering uw bezoekers in realtime door uw gebouw begeleiden. Met Smart Wayfinding weten uw bezoekers ten alle tijden waar ze zijn en welke kant ze op moeten.

Read More
Hospitality Portal collage cover

Bezit of beheer jij (bedrijfsverzamel) kantoorgebouwen? Behoefte aan een efficiëntere manier om jouw vastgoed en huurders te managen? Realiseer jij je dat je dit met technologie kan doen? 3 keer ‘ja’ geantwoord? Met vele jaren ervaring in de commerciële vastgoedsector, mag FFWD zich met recht een PropTech expert noemen. We hebben onze kennis en ervaringen gebundeld en het ultieme property management platform ontwikkeld: PropCentral.

Read More
Maptomize collage Cover

Overal zijn plattegronden. Uw verkeers navigatie heeft kaarten, Google heeft kaarten, Microsoft heeft kaarten, Apple heeft (vaste) kaarten, maar u kunt met deze software uw specifieke plattegronden en alle relevante informatie koppelen en beschikbaar maken op het web, een scherm of een touchscreen.

Read More