Druk op Enter om te zoeken

Digitale Receptie

Vernieuw de bezoekerservaring met onze Digitale Receptie software oplossing

U bent vast benieuwd naar de voordelen van onze Digitale Receptie. Bent u bezig uw bedrijf te digitaliseren? Dan kan software voor bezoekersregistratie een goed begin zijn. Met onze Digitale Receptie software maakt u kennis met een hele nieuwe manier van gastvrijheid!

Wat is Digitale Receptie?

Digitale Receptie versimpelt doorgaanse en terugkerende taken voor uw medewerkers, en biedt tegelijkertijd extra ondersteuning aan uw klanten. Het is een nieuwe digitale receptioniste in de vorm van een moderne touchscreen kiosk met software op maat. De kiosk helpt uw klanten bij het inchecken of het vinden van informatie, waardoor uw medewerkers zich kunnen richten op andere taken. Deze vorm van bezoekersbeheer past binnen élk bedrijf.

Waarom Digitale Receptie uw bedrijf kan helpen

Uw kunt uw bedrijf aanzienlijk verbeteren door bepaalde processen te digitaliseren. Iedereen gaat namelijk mee met de tijd; technologie is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Met onze gebruiksvriendelijke Digitale Receptie geeft u uw bezoekers een welkom gevoel.

Wat houdt Digitale Receptie in?

Wij maken de Digitale Receptie op maat, zodat deze naadloos aansluit op wat úw bedrijf nodig heeft. U kunt gebruik maken van verschillende opties, zoals het in- en uitchecken van bezoekers, het op de hoogte brengen van medewerkers, het tonen van bedrijfsinformatie, etc. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw nieuwe virtuele receptie te koppelen aan Sustainable Signage of Smart Wayfinding, en de gehele bezoekerservaring te digitaliseren. Stap samen met Future Forward het digitale tijdperk binnen!

Deel dit artikel

Digitale Receptie

close