close

Druk op Enter om te zoeken

Bridge⏜ the⏜ gap. Wij zijn experts in IT

Bedrijfssoftware

Product ontwikkeling (SaaS)

Web & Mobiele applicaties

Adviesdiensten

UX & design

Touchscreen oplossingen

We ontwikkelen software en technologie Dit is wat we creëren

Software

Websites

Mobile applicaties

Touchscreens

Cloud

Desktop

Wij analyseren, plannen en maken software. Door processen te optimaliseren en automatiseren, creëren we (nieuwe) zakelijke successen.

Organisatie

Organisatie

Wij zijn Future Forward, opgericht in 1999 en opererend vanuit Nederland en Servië.

Onze belangrijkste prioriteit is om een goede, gezonde omgeving te creëren, waar iedereen die met ons werkt zich comfortabel voelt om hun kennis en hun dagelijkse passie te delen. Bij Future Forward geloven wij in mensen en dat deze mensen altijd op de eerste plaats horen te staan. Met deze kernwaarden, vormen wij ons bedrijf en onze werkomgeving. Respect voor cultuur, persoonlijkheid, intelligentie en ervaring zorgen ervoor dat deze mensen uitgroeien tot zeer gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Wij zijn Future Forward en we staan ​​klaar om met u de uitdaging aan te gaan.

 

Future Forward staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 74519468.

Missie

Missie

Onze missie is duidelijk. Het is het verbeteren van de kwaliteit van werk en kennis van onze klanten. Als expert in onze branche is het ons doel om de business van onze klanten vooruit te brengen en efficiënter te maken. Naast het leren en bijhouden van een breed scala aan technologieën die we dagelijks gebruiken, leren we ook over de activiteiten van onze klanten, om hen beter te begrijpen, zodat we van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wij geven prioriteit aan het ontwikkelingsproces, ontwikkeling van software-producten en ondersteunen onze klanten. Wij geven adviezen over het digitaliseren van processen om een maximale bijdrage te kunnen leveren aan de efficiëntie, klanttevredenheid en een goede gebruikerservaring.

Wat is onze visie

Wat is onze visie

Technologie zal steeds meer en meer ons leven beïnvloeden en het is onze visie om deze overgang zo verfijnd en zo ‘menselijk’ mogelijk te maken. Wij geloven dat alle bedrijven ondersteuning kunnen gebruiken in de digitale wereld zowel vandaag als morgen, en dat flexibiliteit, innovatie en optimalisatie een enorme impact zal hebben en het verschil zal maken in de business. Dit is waar Future Forward voor staat, als uw ware partner, flexibel met veel kennis en ervaring in deze steeds veranderende, voor ons bekende wereld, van technologie.  

Technologie & Software Wij houden van PHP & node.js als onze backend

PHP

node.js

Hoewel we ze het meest gebruiken, zijn we zeker niet beperkt door PHP en node.js. We kunnen gebruik maken van elke andere technologie als het project daarom vraagt.

Frontend We houden nog meer van onze frontend en wij gebruiken

React

Angular

jQuery

Sass

Wij houden van JavaScript! En we houden van het steeds veranderende landschap.

Databases & andere technologieën Al het andere dat we dagelijks gebruiken

MySQL

MongoDB

Gulp

SilverStripe

Android

iOS

UWP

NWJS

Ja, we gebruiken alles wat hierboven is opgestapeld. De eigenlijke lijst is iets langer, maar dit is genoeg voor een introductie.