Druk op Enter om te zoeken

Smart Wayfinding

Digital Signage voor snelle navigatie

Als u erover nadenkt om van analoge bewegwijzering over te stappen naar digitale bewegwijzering, is Smart Wayfinding de perfecte oplossing. In tegenstelling tot papieren bordjes, zal digitale bewegwijzering uw bezoekers in realtime door uw gebouw begeleiden. Met Smart Wayfinding weten uw bezoekers ten alle tijden waar ze zijn en welke kant ze op moeten.

Wat is Smart Wayfinding?

Smart Wayfinding is een gecentraliseerd, op maat gemaakt systeem. Het duurzame en kostenbesparende systeem wijzigt uw bewegwijzeringsborden eenvoudig en snel.

Als uw bedrijf graag klimaatbewust is, kunt u kiezen voor Smart Wayfinding in een nóg duurzamer jasje. Onze E-ink touchscreens zijn veel energiezuiniger dan LCD of LED, en gaan maandenlang mee op één batterij.

 

Waarom is Smart Wayfinding een uitkomst voor úw bedrijf?

De kiosken van Smart Wayfinding maken uw bedrijf authentiek en vergroten de tevredenheid onder uw bezoekers. Uw merk komt zichtbaar in beeld op de interactieve schermen, zodat bezoekers zien dat uw bedrijf meegaat met de tijd. Met onze slimme oplossing bespaart u waardevolle tijd en onnodige kosten!

Wat kan Smart Wayfinding voor u betekenen?

De functionaliteiten van het Smart Wayfinding systeem kunnen worden aangepast aan wat úw bedrijf nodig heeft. Wij horen graag uw eigen ideeën, zodat u straks een slimme oplossing ontvangt die naadloos aansluit aan de behoeften van het bedrijf. Daarnaast is het altijd mogelijk om Smart Wayfinding te combineren met onze andere oplossingen, zoals Digitale Receptie.

 

Voorzie van snelle en duidelijke bewegwijzering en verbeter de bezoekerservaring! Smart Wayfinding maakt mensen wegwijs en houdt hen op de hoogte. Kies voor slimme bewegwijzering met Future Forward!

 

Deel dit artikel

Smart Wayfinding

close