Druk op Enter om te zoeken

Sustainable Signage

E-ink displays met de slimme software die u nodig heeft

Sustainable Signage is een duurzame, draadloze oplossing die alle soorten digitale content kan weergeven in uw gebouw. Onze E-ink touchscreen oplossing is een milieuvriendelijke elektronische paper display die energiezuiniger is dan LCD of LED.

U kunt de borden gebruiken om medewerkers te informeren over belangrijke zaken, zoals geplande vergaderingen. Alles blijft automatisch up to date via een gebruiksvriendelijk systeem. Sustainable Signage zorgt voor flexibiliteit, samenwerking en verbinding.

Wat is Sustainable Signage?

Sustainable Signage is een duurzame, kostenbesparende oplossing die uw analoge bewegwijzering kan vervangen. Met het gebruiksvriendelijke CMS kunt u de inhoud van alle borden in één klik aanpassen. Het kan daarnaast worden gecombineerd met Smart Wayfinding of Digitale Receptie, afhankelijk van wat u nodig heeft.

Waarom is Sustainable Signage een uitkomst voor úw bedrijf?

Digitale bewegwijzering is al een stuk milieuvriendelijker dan analoge bewegwijzering. Sustainable Signage is met haar e-ink schermen nóg een stukje duurzamer. De implementatie ervan bevordert duurzaamheid binnen uw bedrijf, en bespaart tegelijkertijd tijd en geld. U kunt uw bezoekers op ieder moment, in ieder gedeelte van uw gebouw voorzien van informatie.

Wat kan Sustainable Signage voor u betekenen?

Met Sustainable Signage digitaliseert en verduurzaamt u uw bewegwijzering en maakt u optimaal gebruikt van de ruimte die u heeft. Net zoals als onze andere producten wordt Sustainable Signage op maat gemaakt. Wij horen dus graag uw ideeën! Ook kan uw huisstijl worden meegenomen bij het ontwikkelen van uw Sustainable Signage oplossing.

Verbeter de bezoekerservaring met onze gebruiksvriendelijke software. Met Future Forward kiest u voor digitalisering en duurzaamheid tegelijkertijd!

Deel dit artikel

Sustainable Signage

close