Druk op Enter om te zoeken

Touchscreen.nl

Ontdek meer over onze onberispelijke touchscreen technologie en software oplossingen op maat die voldoen aan al uw eisen!

Touchscreen.nl is onze zusterwebsite. Het is een meer gespecialiseerde website waar we de focus leggen op touchscreen technologie en het verkopen van hardware en op maat gemaakte software. Op touchscreen.nl kunt u alles vinden, of het nu gaat om onze bestaande software-oplossingen of een nieuw product op maat.

Touchscreen.nl staat voor jaren ervaring op het gebied van digitale communicatie in de publieke ruimte, waar hardware naast traditionele software een steeds belangrijkere rol heeft gekregen. Touchscreens komen in alle vormen en maten, met een toenemend aantal functionaliteiten. Waar het eerst vooral om het interface voor de internetgebruiker ging, gaat het vandaag de dag ook om de vorm en hardware die bij de interface hoort. Daarnaast speelt de koppeling met bestaande systemen en extra componenten een grote rol. We vertrekken daarbij altijd vanuit de gebruiker.

Onze productontwikkelingsstrategie

Bij Touchscreen.nl verkopen we niet alleen software en hardware. Onze projecten gaan veel verder dan slechts de installatie van de touchscreen. We luisteren goed naar uw behoeften en nemen uw ideeën mee in elk onderdeel van het proces. Dit heeft als doel dat u uiteindelijk een touchscreen krijgt die volledig aansluit op uw bedrijf, kantoor of winkelvastgoed. We staan voor u klaar vanaf onze kennismaking tot na de installatie en implementatie van uw hardware en software, om u bij te staan bij vragen of problemen.

De eerste stap van ons ontwikkelingsproces is het uitwerken van uw idee. Welke technologie past hier het beste bij? Welke functionaliteiten zijn voor u belangrijk? Wat is uw bestaande werkwijze? Moet de oplossing worden gekoppeld aan bestaande digitale infrastructuur? Met dit soort vragen proberen we een duidelijk eindproduct voor ogen te krijgen.

Tijdens het ontwikkelen van het prototype, houden we ons bezig met het concept en design. We onderzoeken welke software moet worden geïmplementeerd op welke hardware. Uitgaande van “content-first”, ontwerpen we voor u een aantal schermen die u voorzien van een betrouwbare representatie van de software die zal worden gedraaid op de gewenste touchscreen technologie. Daarna testen we het resultaat bij eindgebruikers, om ons design te controleren en eventueel te verbeteren.

Onze samenwerking eindigt niet nadat u uw product heeft ontvangen. We helpen u bij het onderhouden en updaten van de applicatie(s) en leveren eventuele extra apparatuur.

De juiste touchscreen oplossing voor u

Heeft u een idee dat te maken heeft met touchscreen technologie? Neem een kijkje op Touchscreen.nl! Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat u wordt voorzien van de hardware en software die aansluit op uw idee. Kortom, wij zorgen ervoor dat de combinatie van hardware en software uw probleem zal verhelpen!

Deel dit artikel

Touchscreen.nl

close