Druk op Enter om te zoeken

Castit - Een interactief digital signage platform

Cast, interact, communicate and lead your audience

Cast It is het antwoord voor moderne communicatie met het publiek.

Met CastIt kan je 'bijna' elke vorm van een digitale ervaring creëren, verbinding maken met 'bijna' elk systeem, gegevens ophalen en met ‘bijna’ ieder gewenst publiek communiceren. Ja.

 

Digitale ervaringen creëren

CastIt is oorspronkelijk gecreëerd voor het maken en beheren van uw digitale signage. CastIt maakt het weergeven van content en informatie en het opzetten van interactieve digitale borden eenvoudig en ongecompliceerd. Maar is het een digitale ervaring?

Ja, want het verbindt! Het zet in op de user experience om verder te gaan dan digitale signage. Het kan ingezet worden in bijvoorbeeld publieke ruimtes of op een website. Het geeft u de mogelijkheid om het publiek te betrekken bij de informatiestroom die u zelf creëert. .

CastIt gebruikt schermen om informatie door te geven, het kan een touch applicatie zijn - uitvoeren en ophalen van data in realtime van diverse bronnen terwijl ‘de screensaver’ uw narrowcasting bericht uitzend. 

castit sample application integration

 

U zei dat het met elke informatiebron kan koppelen?

CastIt verzamelt informatie uit meer dan 3000 bronnen. De software doet dit in periodieke intervallen zodat de informatie voortdurend kan worden bijgewerkt zonder enige inspanning van uw kant. De informatie die wordt opgehaald, varieert van weersinformatie aan de ene kant, en verkeersinformatie en omgevings informatie aan de andere kant. Aangepaste integraties bevatten informatie van websites, blogs, bedrijfsnieuws, sportkanalen, lokaal nieuws, informatie over openbaar vervoer, luchthavens, films, sociale netwerken (Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin, Flickr) en kalenders. Dit is nog niet alles, de lijst gaat maar door. Alles wat online is en beschikbaar voor communicatie, kan geïntegreerd worden met CastIt, ook uw interne informatiesystemen.

CastIt biedt informatie in realtime aan op alle schermen en vergelijkbare apparaten. De informatie wordt opgeslagen in de cache in geval dat de verbinding uitvalt. CastIt is ontworpen om ten alle tijde te blijven werk.

 

Wat is er met ‘bijna elk publiek’? Waarom ‘bijna’?


De interactie gaat u aan met uw eigen publiek. Cast It is een zeer krachtig hulpmiddel om de interactie aan te gaan met de massa’s, maar uiteindelijk draait het om de content die gericht is op uw publiek. 

Maar maakt u zich geen zorgen, wij zijn al jarenlang experts op het gebied van narrowcasting en digital signage. Wij zijn er om u te helpen op alle mogelijk manieren. Daar valt onder het het interpreteren van kritische analyses, getallen en de content zelf.

 

castit infographic on integrations and information flow

 

Sustainable signage

Castit werkt zowel op gebruikelijke narrowcasting schermen als op onze energiezuinige groene oplossingen, de E-ink schermen. Deze zijn eenvoudig te installeren via een magnetische houder en vereisen dat u de batterijen maar eens in de drie maanden hoeft op te laden. Bezoek voor meer informatie over duurzame bewegwijzering SustainableSignage.nl

Waarom noemt u het telkens een platform?

CastIt is een digital signage platform vanwege alle connecties die het maakt en door alle applicaties die erop draaien. Het kan een screensaver of touch applicatie zijn. De touch applicatie haalt en vernieuwd gegevens via het platform en wordt automatisch bijgewerkt.

CastIt dient als schermoplossing voor digitale recepties, bewegwijzering, hospitality-oplossingen en duurzame bewegwijzering.

 

Een touch applicatie is slechts een manier om met uw publiek te communiceren. CastIt biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om meerdere lagen toe te voegen aan een tweede scherm of een scherm bovenop een scherm. Gebruik een realtime-verbinding om een videogame te ontwikkelen bovenop een digitale interactieve ervaring of een interactieve advertentie die zich over een videowall verspreidt en die in realtime op uw mobiele telefoon kan worden gespeeld.

Cast It - engage with the crowds!

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie

 

Technology & software

 • Full SaaS
 • PHP backend
 • HTML5
 • Node.js realtime servers
 • MySQL & MongoDB
 • Micro service architecture
 • NWjs & ES6+

 

Works on:

 • Windows
 • Linux
 • Mac

 

Connects with:

 • websites
 • databases
 • anything that is online

 

Functionalities:

 • Interactive digital signage
 • Completly works online
 • Automatic updates & maintainance

Deel dit artikel

Castit - Een interactief digital signage platform

close