Druk op Enter om te zoeken

New Project 6 min v4
mrt. 30.

Castit Digital Signage Software voor Google TV: Een uitstekende narrowcasting oplossing

Digital signage is essentieel voor bedrijven die hun bezoekers en klanten willen engageren en de zichtbaarheid willen vergroten. Door Castit Digital Signage Software te draaien op de Chromecast (4) met Google TV, kan dit eenvoudig en snel. In deze blogpost nemen we de functionaliteiten en voordelen van Castit Digital Signage Software door, en bespreken we hoe het van toevoeging kan zijn voor narrowcasting binnen uw bedrijf.

Met Castit narrowcasting software valt u op bij bezoekers

Bedrijven kunnen Castit Digital Signage Software gebruiken om dynamische content te broadcasten die direct opvalt bij bezoekers. Met deze narrowcasting software kun je videos afspelen, afbeeldingen tonen en live informatie koppelen, zoals social media feeds of nieuwsupdates. Met Castit kunt u uw content op een aantrekkelijke manier vormgeven en ervoor zorgen dat het voor elke bezoeker interessant en relevant is.

Gebruiksvriendelijk

Castit Digital Signage Software heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface. Ook zonder technische kennis kom je een eind. Gebruikers kunnen gemakkelijk eigen bestanden uploaden, deze samenvoegen tot een mooi geheel en deze inplannen voor de schermen. Het resultaat is altijd vlekkeloos.Compatibel met verschillende formats

Castit Digital Signage Software is compatibel met een reeks media formats, waaronder video’s, afbeeldingen en HTML5 content. Voor de ene doelgroep is meer uitgebreide informatie relevant, en voor de andere is een interactieve video voldoende. Bedrijven kunnen zich op verschillende manieren presenteren en voor elk publiek een passend media format kiezen.

Afspeellijsten en indelingen op maat

Bedrijven kunnen met Castit Digital Signage Software hun eigen afspeellijsten op maat maken en deze agenderen op de schermen. Gebruikers stellen zelf in wat wanneer wordt afgespeeld. Hierdoor heeft elk publiek content op maat en ontvangt zij informatie die ook echt voor hen relevant is. Doordat de narrowcasting software de optie biedt om afspeellijsten samen te stellen en te agenderen verloopt de informatievoorziening op een gegeven moment als een geoliede machine en gaat alles vanzelf. Dit bespaart tijd én geld, en verhoogt de productiviteit.

Kostenbesparende oplossing

Castit Digital Signage Software is een betaalbare optie voor alle bedrijven. De software biedt verschillende prijsplannen voor elk budget, zodat de narrowcasting binnen het bedrijf kan worden geïmplementeerd zonder dat dit enorm hoge kosten met zich meebrengt.

Eenvoudig beheer van uw narrowcasting

Omdat alle functionaliteiten binnen Castit Digital Signage Software zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid, is het verzorgen van content en het aanbrengen van wijzigingen geen grote klus. Templates van afspeellijsten worden opgeslagen en kleine wijzigingen worden binnen een paar muisklikken doorgevoerd (denk aan tijdswijzigingen of typefoutjes). Narrowcasting is zo altijd up-to-date en netjes, zonder dat dit enorm veel tijd of middelen kost.

Centraal beheer

Met Castit Digital Signage Software beheren bedrijven hun narrowcasting schermen vanuit één systeem. Hier kan altijd en overal toegang tot worden verkregen en zorgt ervoor dat het aansturen van schermen en verzorgen van content nog soepeler verloopt.

Up-to-date

Omdat bedrijven binnen het Castit Digital Signage Software Systeem zo snel wijzigingen kunnen doorvoeren én informatie real-time kunnen tonen, tonen de narrowcasting schermen altijd de meest recente informatie en aanbiedingen.

Koppeling met Google Ecosystem

Castit Digital Signage Software kan naadloos worden geïntegreerd met het huidige Google ecosysteem. Dit betekent dat de digital signage content vanaf elke locatie, op elk tijdstip toegankelijk is en deze altijd kan worden aangevuld en aangepast.Chromecast (4) Hardware als Castit Digital Signage Software player

Castit Digital Signage Software in combinatie met de Chromecast (4) + Google TV content verzorgen van hoge kwaliteit. Deze kwalitatief goede oplossing van Google zorgt ervoor dat narrowcasting ook een visueel aantrekkelijke ervaring kan zijn. In plaats van apart een player te moeten aanschaffen, kan Castit narrowcasting software ook worden gedraaid op de nieuwe Chromecast (4) met Google TV, die u misschien zelfs al in huis heeft. Castit biedt namelijk een Google TV app, die makkelijk kan worden geïnstalleerd.

Belangrijke overwegingen wanneer u de Chromecast met Google TV als player kiest

De Google Chromecast met Google TV heeft veel voordelen. Het is een enorm betaalbare optie, variërend tussen de 40 en 70 euro en het integreert naadloos met het Google ecosysteem. Bovendien is het eenvoudig te installeren; het hoeft alleen maar ingeplugd te worden in het scherm. Ook de Castit Digital Signage Software App voor Google TV is zo geïnstalleerd. U kunt daarna direct aan de slag. Er is echter ook een aantal dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u Google Chromecast met Google TV kiest als een player voor Castit Digital Signage software. 

Landschap modus

Eén van de nadelen van Google Chromecast met Google TV als player voor Castit Digital Signage Software is het feit dat het enkel content in landschap modus kan weergeven, en niet in portretmodus. Als u het liefst content weergeeft in portretmodus, kunt u beter voor een alternatief kiezen.

Apparaatconfiguratie

Een andere zaak waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van Google Chromecast met Google TV als digital signage player, is apparaatconfiguratie. De voornaamste functie van het apparaat is dat je ernaartoe kunt casten, dus er moet eerst worden gezorgd dat anderen niet zomaar kunnen casten naar uw scherm en uw Castit Digital Signage player onderbreken.

Screensaver

Als laatste is het belangrijk dat u de screensaver van uw Google Chromecast met Google TV uitschakelt om ervoor te zorgen dat uw Castit Digital Signage Player voortdurend blijft draaien. Anders onderbreekt de screensaver uw content, waardoor uw publiek wordt afgeleid.

Maak het uzelf makkelijk met Castit Narrowcasting Software op Google TV

Castit Digital Signage Software op Chromecast (4) met Google TV biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijven die met narrowcasting willen beginnen of hun digital signage ervaring naar een hoger niveau willen tillen. De gebruiksvriendelijkheid, mogelijkheid tot het broadcasten van dynamische content, compatibiliteit met verschillende media formats, afspeellijsten en indelingen op maat, betaalbaarheid, overzichtelijk beheer, integratie met het Google ecosysteem en de optie tot Chromecast (4) hardware zorgt ervoor dat u met deze oplossing niets extra’s meer nodig heeft. Check de nieuwste Google Chromecast hier: Chromecast met Google TV - Google Store

 

 

Kia Groeneveld

and Nebojsa Gutesa