close

Druk op Enter om te zoeken

Wat zijn informatieschermen en wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

  

Wat is een informatiescherm ?

Informatieschermen worden ook wel narrowcasting schermen of digital signage schermen genoemd. Deze manier van communicatie is overal om ons heen te zien. De informatieschermen hebben veel mogelijkheden en steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan digitale informatieschermen, digitale bewegwijzering, wachtkamerschermen en digitale menuborden in kantoorgebouwen, musea, universiteiten en publieke ruimtes. Het is eenvoudig, efficiënt en kan toegepast worden in elk bedrijf, ongeacht de sector. Daarnaast zijn de mogelijkheden op gebied van content oneindig. Maar, hoe kunnen de informatieschermen jouw bedrijf ondersteunen?

Communiceer met jouw doelgroep met een informatiescherm

De informatieschermen communiceren jouw boodschap naar een specifieke doelgroep op elk bepaald tijdstip. Of het nu gaat om marketing en reclame, bewegwijzering, entertainment of kortweg het informeren van bezoekers, narrowcasting is een goede investering voor ieder bedrijf.

Zo kan de bakker bijvoorbeeld 's ochtends de crossaints adverteren en tegen de avond het stokbrood. De makelaar gebruikt digitale schermen om zijn huizenaanbod up-to-date te houden. En, de kapper kan bij de ingang inzicht geven in hun boekingskalender en of er plek is om even binnen te lopen.

Meer dan alleen een beeldscherm

De mogelijkheden op gebied van informatieschermen en narrowcasting zijn oneindig. Door gebruik te maken van de bijbehorende software, beheer jij eenvoudig jouw content voor één of meerdere schermen tegelijk vanuit een locatie op afstand. De live updates van de software zorgen ervoor dat de content up-to-date blijft. Zo toont u altijd actuele informatie zonder dagelijks de content te hoeven bij te werken. 

Narrowcasting is meer dan alleen een beeldscherm! Interactiviteit speelt steeds vaker een rol op gebied van informatieschermen. Bij interactieve narrowcasting wordt gebruikt gemaakt van touchscreen schermen. Hierdoor heeft de kijker zelf invloed op de informatie die wordt getoond. Voorbeelden hiervan zijn digitale recepties en informatiezuilen gericht op bezoekers. Lees hier hoe IKEA Barendrecht gebruikt maakt van onze informatiezuilen!

Ben jij op zoek naar een geschikte narrowcasting oplossing?

Castit is onze narrowcasting software. Met Castit communiceer je op een eenvoudige en professionele manier jouw boodschap aan jouw doelgroep. Of dit nu website informatie, social media feed is, werkroosters, vergaderingen of bedrijfsprestaties zijn, alles is mogelijk. Castit is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en verbind jouw bedrijf met jouw publiek. Registreer nu of neem een kijkje op de Castit website.  

Op zoek naar duurzame informatieschermen?

Sustainable Signage is een duurzame signage oplossing. De schermen zijn inzetbaar op plaatsen waar praktische weergaven belangrijker zijn dan bewegende beelden. Voorzie de bezoekers van verschillende content zoals bewegwijzering, naamborden, ruimtereserveringen, treintijden en menuborden. Verbind jouw organisatie met jouw publiek. Neem een kijkje op de Sustainable Signage website


Future Forward is een uitgebreide bron voor digital signage oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot narrowcasting en digitale bebording samenkomen.

Tags

Deel dit artikel

Wat zijn informatieschermen en wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

close