Druk op Enter om te zoeken

IKEA

MAPTOMIZE OP MAAT GEMAAKT VOOR DE GROTE MEGASTORE

 - Mockup

Voor en..... na.....

U bent bekend met IKEA, toch? Het wereldberoemde huismerk? Zij realiseerde zich vrij snel hoe belangrijk indoor locatie is en aan welke veranderingen onderhevig. Hun interesse op dat gebied werd alleen maar versterkt met de vooruitgang van de technologie ten aanzien van  digitale bewegwijzering. Zij hebben het vraagstuk neer gelegd om hen te helpen met het transformeren van de traditionele ‘floor signs' naar de huidige mogelijkheden van interactieve indoor mapping via slimme software. 

Wij hebben hun oude wayfinding borden omgezet in een volledig functionele digitale oplossing met behulp van Maptomize, onze indoor touchscreen map software.

Afgestemd op de ontwerpfilosofie van IKEA, is de toepassing geïnstalleerd op drie grote 42-inch touchscreenkiosken, die verspreid zijn over de winkel in Barendrecht, Nederland. De schermen trekken de aandacht van het winkelend publiek, die makkelijk zijn te benaderen op de meest efficiënte route in IKEA. Door te kunnen navigeren en snel de items te kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn bieden zij een optimale en actuele service.

De bezoekers kunnen tevens bladeren door de nieuweste editite van de IKEA catalogus, en ontdekken welke speciale aanbiedingen beschikbaar zijn op hun route. Ze kunnen zelfs de applicatie met hun mobiele telefoon delen waardoor ze gewoon verder kunnen lopen met alle informatie nog steeds binnen handbereik.

Naast het verstrekken van relevante informatie aan de gebruikers, registreert de applicatie ook welke items de klanten van IKEA zoeken en dit levert de winkel weer statistische en analytische gegevens op.

Ikea store maptomize - Vind je weg in de winkel

Jaar: 2015
Categorieën: Touchscreen, Mobile, Maptomize

More works

3 secoya nameboard totem

Hospitality Manager, Nameboards, Castit, Mobile application, Website, Digital signage

BUILDING MANAGEMENT SOFTWARE MULTI DEVICE
1 truckwash

Web, Mobile, Castit, Platform

Modern truckwash franchise
3 riva website laptop

Website, Web, UX, Animation, Platform, Silverstripe

STATE OF THE ART WEBSITES