Druk op Enter om te zoeken

Secoya Talk

BUILDING MANAGEMENT SOFTWARE MULTI DEVICE

 - Secoya Multi Device2

Geavanceerde software voor het beheren van een kantoorgebouw

Secoya haalt zijn inspiratie uit de natuur om een positieve, gezonde werkomgeving te creëren die creativiteit en productiviteit stimuleert en persoonlijke en professionele groei bevordert. Daarom is de Secoya Campus  “The Living Building” gebouwd, om huurders een perfecte combinatie te bieden van natuur, gezondheid, werk, duurzaamheid, verbinden en ontmoeten.

Gelukkige huurders en een loyale communitie

Onze partner Secoya begrijpt het belang van een moderne manier van communiceren en dat de interactie met de huurders de sleutel is tot een slimmer kantoorgebouw. Zij zien ook de voordelen die de software en de moderne technologie te bieden heeft. Met andere woorden, Secoya maakt gebruik van een 'white label' versie van ons Hospitality Management Systeem Prop Central. Het was een privilege om, namens MN de eigenaar, samen met Cushman & Wakefield  de beheerder en Door Communicatie te werken aan de maatwerk-oplossing, activatie en branding van Secoya Talk.

Over Prop Central

Een geïntegreerde softwareoplossing, een mix van technologie, design, digital signage, wayfinding, een moderne mobiele app waarmee veel community power voor de huurders en asset managers. Een totaaloplossing. Dat is waar het om draait bij HMS.

HMS verbindt huurders, bezoekers, Asset en Hospitality managers van een kantoorgebouw op een efficiënte en moderne manier. Nooit meer op en neer rennen naar de receptie en op zoek naar de juiste persoon. Geen ineffiecientie en miscommunicatie meer met het HMS-systeem

Huurders en facility managers krijgen een omgeving om samen in te kunnen werken, evenementen te kunnen organiseren en te kunnen netwerken. Uw huurders willen nooit meer het kantoor verlaten! Een paar klikken en het is geregeld. - Everyone works smarter, not harder.

De Hospitality Management Software wordt geleverd met:

  • Met één klik inchecken bij de receptie
  • Zelf inchecken
  • Bestellingen in het bedrijfsrestaurant
  • Onderhoud en support tickets
  • Documentenbibliotheek
  • Communitie platform
  • Parkeer reserveringen
  • Automatische kentekenherkenning en controle van parkeerplaatsen
  • Automatische verwelkoming en bewegwijzering met een digitale receptie en narrowcasting

Secoya Talks - Hospitality management systeem

Jaar: 2017
Categorieën: Hospitality Manager, Nameboards, Castit, Mobile application, Website, Digital signage

More works

1062 min

Touchscreen, Mobile, Maptomize

MAPTOMIZE OP MAAT GEMAAKT VOOR DE GROTE MEGASTORE
1 truckwash

Web, Mobile, Castit, Platform

Modern truckwash franchise
3 riva website laptop

Website, Web, UX, Animation, Platform, Silverstripe

STATE OF THE ART WEBSITES