close

Druk op Enter om te zoeken

Hoe een wachtkamerscherm uw wachtruimte verandert

In ons leven wachten we heel wat af. Denk bijvoorbeeld aan het wachten bij de huisarts, fysiotherapeut, tandarts, en andere zorgpraktijken.

In ons leven wachten we heel wat af. Denk bijvoorbeeld aan het wachten bij de huisarts, fysiotherapeut, tandarts, en andere zorgpraktijken. Wachten voor de afspraken en consulten is onvermijdelijk, maar het hoeft zeker geen tijdverspilling te zijn. Waarom zou u de tijd niet gebruiken om patiënten te informeren met behulp van narrowcasting?

Wachten zorgt voor verveling...

De patiënt of bezoeker creëert een eerste indruk in de wachtkamer. De wachttijden bij de zorg zijn lang en vervelend. De bezoekers weten niet waarop zij wachten en ervaren de wachttijd als een regelrechte verspilling van hun kostbare tijd. Als zorgverlener wilt u niet alleen proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden, maar ook om de wachttijden zo aangenaam mogelijk te maken. De wachtkamer is dus de key voor ervaring en om een positieve indruk te maken. Narrowcasting wordt gebruikt in elke sector. Zo ook in de sector zorg en welzijn. De digitale wachtkamer schermen zorgen voor een beetje wachtverzachting en kunnen de waargenomen wachttijd met wel 35 procent afnemen.

Laat de tijd voorbij vliegen met een narrowcasting scherm

Met narrowcasting in de wachtkamer, verzacht u de wachttijden van uw patiënten en bezoekers. Digital signage stelt u in staat om nuttige en gerichte informatie te verstrekken.  Met de juiste software maak je de wachttijden van de bezoekers waardevoller. Geef live de wachttijden weer, laat bezoekers kennis maken met het team van uw praktijk, geef afbeeldingen of video's weer met handige tips om gezond te blijven en geef informatie over veelvoorkomende gezondheidsproblemen. 

Door een digitaal wachtkamer scherm vliegen de wachttijden voorbij. En dit is niet alleen nuttig voor uw patiënten, maar het geeft uw praktijk ook geloofwaardigheid, en heeft een positieve indruk door het gebruik van technologie. 

Verbeter de ervaring voor uw bezoekers

Voor het gebruik van narrowcasting hoeft u geen techneut of marketeer te zijn. Met de juiste software creëert u gemakkelijk een ontspannende omgeving. Castit is een krachtig medium dat helpt de wachttijden te verlichten en ondersteunt het creëren van een omgeving waar de bezoekers zich op gemak voelen. Verbeter de ervaring van uw bezoekers door middel van:

  • Communicatie. Laat patiënten kennis maken met het team, geef gezondheidsadviezen en houdt uw patiënten op de hoogte van uw diensten. 
  • Wachtrij Begeleiding. Digitale aanmeldsystemen en volgnummersystemen zorgen voor de optimale patiëntenbegeleiding. Daarnaast wordt de wachtrij begeleiding verbeterd door het weergeven van een live wacht indicatie. 
  • Bewegwijzering. Dynamische bewegwijzering maakt het een stuk makkelijker voor uw gasten. Het begeleiden van uw gaste zorgt voor een hogere klanttevredenheid. 
  • Entertainment. Laat met de juiste software gevarieerde live informatie zien zoals het nieuws, verkeersinformatie, sfeerbeelden, video's en mededelingen.   

 

Narrowcasting software

Castit ondersteunt uw wachtruimte, of het nu gaat om een scherm of meerdere schermen. Met onze software heeft u eenvoudig de controle over de inhoud. Voeg live informatie toe, geef wachttijden weer en informeer uw bezoekers. Met Castit creëert u de sfeer die bezoekers nodig hebben en maakt u van de wachtruimte een ontspannende omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. Registreer nu of klik hier voor meer informatie!

Deel dit artikel

Hoe een wachtkamerscherm uw wachtruimte verandert

close