close

Druk op Enter om te zoeken

jun. 12.

5 Voordelen van een bedrijfsapp

Wanneer bedrijven erover nadenken om hun eigen app te laten ontwikkelen, beschouwen zij dit meestal als een app gericht op de klanten en het verbeteren van hun service.

Wanneer bedrijven erover nadenken om hun eigen app te laten ontwikkelen, beschouwen zij dit meestal als een app gericht op de klanten en het verbeteren van hun service. Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken en heeft vrijwel iedereen een smartphone. Met een app hebben klanten altijd toegang tot de service van het bedrijf. Maar, een interne bedrijfsapp is net zo belangrijk! Er wordt niet altijd gelijk aan gedacht. Terwijl het juist de interne communicatie verbeterd en bedrijfsprocessen stroomlijnt. SPIE gaf ons de kans een bedrijfsapp voor hun te ontwikkelen. Onze samenwerking met SPIE was een enorm succes, wat resulteerde in meer dan 1.000 downloads van de app binnen een week na de lancering. Heeft jouw bedrijf nog geen app? Hier zijn de voordelen van een op maat gemaakte app voor jouw bedrijf: 

''Een zakelijke app biedt een slimme en efficiënte manier om het bedrijf te runnen.''

Interne communicatie

Een unieke bedrijfsapp ondersteunt de interne communicatie en verbindt de werkgevers en medewerkers. Medewerkers hebben alle contactinformatie binnen handbereik. Stuur persoonlijke notificaties, deel het laatste nieuws binnen de organisatie, toon interne vacatures en meer. Een interne bedrijfsapp verhoogt de betrokkenheid van de werknemers. 

Snel, effectief en altijd binnen handbereik

Één van de voor de hand liggende voordelen van een mobiele app is precies dat: mobiliteit. 

Werkmethoden veranderen en bedrijven moeten zich blijven aanpassen en dat vraagt om alsmaar meer flexibiliteit. Dit dwingt organisaties om naar manieren te zoeken om werknemers zo goed mogelijk het werk te laten doen. Op elk apparaat, op elk moment, op kantoor, onderweg en thuis. Een enterprise app is de oplossing. Het personeel heeft met de bedrijfsapp altijd toegang tot actuele en essentiële informatie. 

Vergroot bereik met integraties

De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwares. Waarschijnlijk jouw bedrijf ook. Bij een goedwerkende app, wil je dat alle informatie bereikbaar is via een plek. Integraties maken dit mogelijk. Door de integratie met de bestaande systemen van het bedrijf, wordt de inhoud samengevoegd. Er hoeft dus geen tijd te worden besteed aan het dupliceren van inhoud. De medewerkers hebben alle informatie op één plek. Dit zorgt voor een hogere productiviteit. 

Veiligheid

Verbeter de veiligheid op de werkvloer door gebruik te maken van veiligheids features. Stel formulieren samen, toon nummers in geval van nood en ondersteun veiligheid met een LMRA-checklist. Het zorgt ervoor dat het personeel kritisch beleid en belangrijke richtlijnen bij de hand heeft, waardoor gevaarlijke of kostbare incidenten worden verminderd. Naast dat de app werknemers verbindt, ondersteunt het dus ook de veiligheid op de werkvloer. 

Branding 

Interne merkbeleving is net zo belangrijk als externe merkbeleving. Je wilt immers dat de medewerkers zich betrokken voelen en meedenken in het belang van de organisatie. De bedrijfsapp wordt aangepast op het design & de look en feel binnen jouw organisatie. Dit zorgt voor een optimale beleving onder het personeel. Luisteren naar de medewerkers is belangrijk. Met de feedbackformulieren weet je precies wat jouw personeel nodig heeft. Op deze manier blijft de app up-to-date en gebruiksvriendelijk. 

Gebruik jij al een bedrijfsapp?

Een interne app voor jouw bedrijf stroomlijnt processen, verhoogt de productiviteit en vergroot de flexibiliteit. Al deze voordelen maken uw organisatie competitiever, houdt het personeel tevreden en helpen je de concurrentie voor te blijven.


Op zoek naar een bedrijfsapp op maat? Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op of bezoek de InCompany website.

Jaimy Straver

Laatste bericht: Stab project

Deel dit artikel

5 Voordelen van een bedrijfsapp

close