Druk op Enter om te zoeken

Museum e display

Sustainable Signage: Een duurzame narrowcasting oplossing

Al gehoord van onze nieuwe duurzame narrowcasting oplossing?

Groen, duurzaam en milieuvriendelijk zijn termen die tegenwoordig voor iedere onderneming van toepassing zijn. Energie besparen en papierloos werken zijn logische eerste stappen op weg naar een 'groen' kantoor. Narrowcasting kan de meeste, of zelfs alle papieren communicatie in een organisatie vervangen. Constant dingen op papier afdrukken en ze verspreiden zorgt voor veel vervuiling en kost behoorlijk wat geld. Veel van de geproduceerde documenten worden niet eens gebruikt of bewaard. Dus als er een schoner, goedkoper alternatief beschikbaar is, heeft het alleen maar zin om dat te gebruiken.

Narrowcasting communiceert wat je maar wilt met wie je maar wilt, waar het publiek zich ook bevindt, in een herhalende lus. Alleen dit verbetert de communicatiestroom al enorm. Het vermindert de noodzaak om te printen en vervolgens iemand zijn tijd te laten besteden aan het verspreiden van die pagina's, die vaak in de prullenbak belanden.

Digital Signage helpt om uw organisatie duurzamer te maken en om de communicatie te verbeteren. Toch zijn de standaard narrowcasting schermen niet altijd de juiste oplossing. Dit komt door hun LCD scherm. Plaatsen waar statische informatie belangrijker is dan bewegende beelden vragen om E-ink displays. 

Sustainable Signage maakt gebruik van duurzame, draadloze, E-ink displays. Deze schermen zijn gericht op statische weergaven zonder te veel bewegende animaties. Denk aan informatie zoals bewegwijzering, naamborden, ruimtereserveringen, treintijden en menuborden. 

E-ink display

Groen 

E-ink schermen kunnen, in tegenstelling tot een LCD scherm, een afbeelding weergeven en die achterlaten zonder extra energie te gebruiken, zelfs wanneer alle stroombronnen zijn verwijderd. Dit wordt ook wel bistabiliteit genoemd. E-ink displays gebruiken dus alleen stroom als er iets verandert op het scherm. Door de bistabiliteit en het lage stroomverbruik zijn onze E-ink displays 99% Energiezuiniger dan LCD of LED en hebben de displays een batterijduur van 3 maanden. Hoe groter het E-ink scherm, hoe meer elektronisch vermogen kan worden bespaard in vergelijking met hetzelfde formaat LCD-scherm. 

Deze functionaliteit heeft praktische toepassingen die verder gaan dan alleen e-readers. Borden van bus- en treinstation, digitale naamborden en bewegwijzering zijn een goed  voorbeeld van de praktische toepassingen die de E-ink schermen bieden.

Altijd leesbaar 

E-ink displays worden "reflecterende displays" genoemd. E-ink displays gebruiken omgevingslicht in plaats van de achtergrondverlichting die bij LCD schermen wordt gebruikt. 

Het licht van de omgeving reflecteert vanaf het scherm naar uw ogen. Zoals bij elk reflecterend oppervlak geldt: hoe meer omgevingslicht, hoe helderder het scherm eruitziet. Dit kenmerk bootst traditionele inkt en papier na. Dit zorgt voor een onberispelijke leesbaarheid, gedurende dag en nacht, in de zon of bij kunstlicht. Vanuit elke hoek zonder te weerspiegelen.

Design  

De E-ink schermen van Sustainable Signage zijn draadloos, eenvoudig te installeren en hebben een batterijduur van 3 maanden. Door onze gebruiksvriendelijke cloud software blijft de inhoud altijd up-to-date vanaf één locatie met één klik. 

E-ink meeting room display 

Narrowcasting

Is jouw bedrijf op zoek naar een geschikte narrowcasting oplossing? Sustainable Signage is een duurzame signage oplossing, geschikt voor statische informatie. Voorzie de bezoekers van verschillende content zoals bewegwijzering, naamborden, ruimtereserveringen, treintijden en menuborden. Verbind jouw organisatie met jouw publiek. Neem een kijkje op https://sustainablesignage.nl/

Future Forward is een uitgebreide bron voor digital signage oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen. 

Tags

custom software solutions digital signage