Druk op Enter om te zoeken

Allport

EEN GEHEEL NIEUWE WEBSITE & TRACKING SYSTEEM

 - responsive showcase mockup2

Is uw website verouderd en niet meer afgestemd op de wensen van uw doelgroep c.q. gebruikers? Misschien is het dan tijd voor een re-design....

Allport kwam tot deze realisatie en wij hielpen met een upgrade van hun website.

Wij hebben goed geluisterd naar de behoeften van onze klant, een grondig onderzoek en een concurrentie onderzoek gedaan om zo de best mogelijke online ervaring te creëren. Hieronder is een samenvatting over wat we hebben gedaan met de oude website:

 

Mobile first design

Mobile first is een gebruikersgerichte benadering. Het belangrijkste uitgangspunt voor elke website, ongeacht het bedrijfsmodel van uw bedrijf, is de inhoud. De inhoud is één van de belangrijkste redenen waarom gebruikers massaal naar uw website blijven komen,

Gecombineerd met de mobile first benadering, wordt de inhoud geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en voor de gebruikers. Waar het allemaal om draait, is dit: de ‘user centered’ benadering ten aanzien van de redesign levert een content gerichte website op. Dit betekend dat uw bezoekers een betere interactie zullen hebben met uw content. Hoe meer bezoekers u krijgt op uw website, hoe waarschijnlijker het wordt dat de bezoekers uw klanten worden. Dat is een directe ‘Return on Investment’

Modern design

De trends op de markt zijn verschoven, en ja natuurlijk, de gebruikers zijn ook veranderd. Allport kende de noodzaak om hun website opnieuw in te richten in overeenstemming met deze nieuwe eisen. Maar bij ons ging het niet alleen om ‘modern design’, de ‘flat colours’, de pictogrammen, de flitsende animatie. Nee.

Het verbeteren van de content en de functionele aspecten droegen bij aan een verbeterde gebruikerservaring

De nieuwste technieken zijn gebruikt bij de ontwikkeling van het design en de software en zijn verwerkt in de Allport website. Een duidelijke informatie structuur gaat hand in hand met de minimalistische benadering van het design. - genoeg witruimte zodat de content kan ‘ademen’, effectief beeldmateriaal en een grote leesbare typografie.

 

Lazy loading

Laten we voorzichtig zijn met de bandbreedte, vooral voor mobiele gebruikers. Het kan al snel erg druk en prijzig worden met een mobiele internetverbinding. 

De afbeeldingen op de Allport website bieden essentiële informatie, visuele aantrekkingskracht en belangrijke ‘aanknopingspunten’ voor de gebruiker.

Toch kan er al heel gemakkelijk een laadprobleem ontstaan als er teveel data (lees: afbeeldingen) op de pagina staat. Met ‘Lazy loading’  heeft u beide zaken getackeld met zowel kortere laadtijden als een optimale gebruikerservaring door middel van een effectieve animatie.

Wij hebben de laadtijd van de Allport website sneller gemaakt en gezorgd dat alle content goed wordt weergegeven. 

We moeten ons allemaal aanpassen aan de veranderingen die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan, of waarschijnlijker, aan veranderingen die zich elke minuut op het World Wide Web voordoen. Het landschap verandert zo snel en daardoor is er een enorme kloof voor een niet-tech gerelateerd bedrijf. Dit maakt het onmogelijk om al die veranderingen te volgen. Niettemin, is uw bedrijf afhankelijk van uw website als één van de belangrijkste handelskanalen. Zo belangrijk dat geen enkel modern bedrijf vandaag de dag zonder kan.

Future Forward staat altijd klaar om u te helpen 'We bridge the gap’. 

Hier vindt u een greep uit de ontwerpen voor Allport

 

 

Allport

Jaar: 2017
Categorieën: Website, UX

More works

3 secoya nameboard totem

Hospitality Manager, Nameboards, Castit, Mobile application, Website, Digital signage

BUILDING MANAGEMENT SOFTWARE MULTI DEVICE
1062 min

Touchscreen, Mobile, Maptomize

MAPTOMIZE OP MAAT GEMAAKT VOOR DE GROTE MEGASTORE
1 truckwash

Web, Mobile, Castit, Platform

Modern truckwash franchise