Druk op Enter om te zoeken

IN SPIE

IN COMPANY APP EEN MOBIELE BEDRIJFSAPPLICATIE

 - 5 spie mobile app

Heeft u veel werknemers in het bedrijf? Durft uw bedrijf de interactie aan met deze werknemers?

 

SPIE wel!

… en gebruikt daarvoor een mobiele bedrijfsapplicatie die wij voor hun hebben ontwikkeld.

 

Wij houden van het maken van slimme en creatieve software oplossingen voor de complexe zakelijke markt. SPIE gaf ons de kans om dit te laten zien door een mobiele communicatie-app voor hun bedrijf te laten ontwikkelen. Onze samenwerking met SPIE was een enorm succes, wat resulteerde in meer dan 1.000 downloads van de app binnen een week na de lancering.

 

Door hun werknemers bruikbare informatie aan te bieden op het gebied van veiligheid, HR, verkoop en communicatie, is onze app snel uitgegroeid tot het belangrijkste hulpmiddel voor de interne communicatie! Onze klant kan zijn berichten delen met het gehele bedrijf via nieuws, pushmeldingen, polls, veiligheidsmeldingen, algemene berichten, feedback en meer.

Meer dan functioneel

De app is beschikbaar op de drie grote mobiele platformen: Android, iOS & Windows Mobile (versie 8 & 10) en het voldoet aan de alle eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, privacy en veiligheid. De app is ontwikkeld in react-native & win.js en werken hetzelfde als elke andere app die is ontwikkeld met native code, omdat ze ieder native draaien op de drie mobiele platformen. Bovendien hebben wij door gebruik te maken van het react-native framework geavanceerde gebruikersinterfaces kunnen implementeren en voldoet het volledig  aan de specificaties van onze klant.  

De app is niet alleen bedoeld om functioneel te zijn maar is ook ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid omdat het verbinding maakt met de Active Directory van SPIE, waar alle gegevens veilig beheerd en opgeslagen worden. Wij konden eenvoudig een server toevoegen op basis van onze bewezen technologie. Alles is feilloos geïntegreerd.

 

Een enterprise mobiele app voor Android, iOS & Windows Mobile.

 

Categorieën: Mobile application, server

Een mobiele bedrijfsapp voor Android, iOS en Windows Mobile

Jaar: 2015
Categorieën: Mobile application, Server

More works

3 secoya nameboard totem

Hospitality Manager, Nameboards, Castit, Mobile application, Website, Digital signage

BUILDING MANAGEMENT SOFTWARE MULTI DEVICE
1062 min

Touchscreen, Mobile, Maptomize

MAPTOMIZE OP MAAT GEMAAKT VOOR DE GROTE MEGASTORE
1 truckwash

Web, Mobile, Castit, Platform

Modern truckwash franchise