Druk op Enter om te zoeken

World Trade Center Rotterdam

TOUCHSCREEN APPLICATIE OP HET CAST IT PLATFORM

 - WTC Mockup2

Als het gaat om visuele bewegwijzering, zijn communicatie mediums in de afgelopen decennia geëvolueerd van statisch papier, print borden naar interactieve bewegwijzeringssoftware op touchscreens, beeldschermen en kiosken. Deze oplossing kent eigenlijk geen limiet in de mogelijkheden van digitale bewegwijzering

 

World Trade Center Rotterdam kiest voor een touchscreen applicatie

Met behulp van ons eigen narrowcasting platform Cast It hebben wij een eenvoudige touchscreen applicatie gemaakt voor onze klant, World Trade Center, dat bezoekers ondersteund in hun route en de vertrektijden van het lokale openbaar vervoer weergeeft.

 

Smart digital signage

Met behulp van web technologie hebben we onze eigen interactieve digital signage app ontwikkeld en een intelligente, interactieve mogelijkheid gecreëerd om slimme informatie nog slimmer te maken.  We leven tenslotte allemaal in de real-time wereld. Met onze software kunt u snel informatie voor uw bezoekers publiceren of bewerken. Moet u uw bus halen? Bent u te laat voor de trein? Op de kiosk kunt u het allemaal vinden - alle informatie op eenvoudige wijze gepresenteerd.

Dit is wat we voor WTC Rotterdam hebben ontwikkeld:

  • Bewegwijzeringsinformatie
  • Real time vertrektijden van het openbaar vervoer
  • Op maat gemaakte kiosk.

De transformatie van print naar een digitaal scherm in dit project was mogelijk door de steeds verder doorontwikkelde technologie. Deze is zo wijd verspreid en een heel groot deel van ons dagelijks leven geworden dat het bijna onmogelijk is om normaal te kunnen functioneren zonder. En weet je wat het beste onderdeel is? Het is zelfbediening. Bezoek de kiosk, bekijk alle info die je nodig hebt en je bent klaar om je weg te vervolgen. Geen tijdsverspilling en drukwerk meer maar bovenal altijd de beschikking over actuele informatie.

Evolutie van signage

De verschuiving van traditionele bewegwijzering naar het digitale domein heeft geleid tot een flinke verbetering van de wayfinding, zoals die via onze eigen Maptomize applicatie op maat gemaakt voor de IKEA winkel waar vaak grote aantallen mensen op zoek zijn naar de juiste weg naar een specifieke afdeling, informatie of een plek om te eten.World Trade Center openbaar vervoer information touchscreen applicatie

Jaar: 2017
Categorieën: Touchscreen, Castit, Digital signage