Druk op Enter om te zoeken

Ons verhaal

FFWD is 20 jaar geleden gestart als ontwikkelaar van software en websites. Later kwamen hier ook mobiele apps, SAAS oplossingen en touchscreen applicaties bij. De vraag naar gespecialiseerde ontwikkelaars was groot en in 2010 werd besloten om een eigen development kantoor op te zetten in het buitenland. Er werd gekozen voor Servië vanwege de beschikbaarheid van hoog gekwalificeerde ICT-professionals, de mensen en de prettige manier waarop er gewerkt en gecommuniceerd wordt. Het remote samenwerken bleek al snel een succes en niet veel later werd besloten om nearshore outsourcing als aparte dienst aan te bieden. Inmiddels voegen we onze collega developers toe aan remote teams voor onze klanten, die werken vanuit een van onze kantoren in Servië en Nederland.

 

Expertise

FFWD levert tech specialisten in de meeste web-, mobile- en desktop technologieën en UI/UX design. Op basis van de gewenste skillset of teamindeling gaan we u helpen met het vinden van een developer voor uw bestaande team of met het samenstellen van een volledig functioneel zelfstandig team. 


Technologieën

Klik op het logo voor meer informatie en beschikbare developers.

Bekijk onze Tech Stack

WIJ ONTWIKKELEN UW SOFTWARE OPLOSSING DOOR MIDDEL VAN BEPROEFDE TECHNOLOGIEËN

Van Android en Apple, tot Typescript, Firebase, Azure, Windows en alles daar tussenin, wij gebruiken alle technologieën die nodig zijn om voor u de beste software te ontwikkelen.

Onze tech stack:

Hoewel we deze technologieën het meest gebruiken, zijn we er zeker niet tot beperkt. We hebben gespecialiseerde ontwikkelaars beschikbaar voor o.a. PHP, MySQL en MongoDB aan de server kant, Gulp voor automatisering, Android, iOS en UWP voor mobiele applicaties. Laat ons gerust weten welke technologie uw project vereist en we vertellen u of we een match kunnen maken met een expert in onze talentenpool.


Referenties

Vicert, Gateway, Floro, IT Partners, UBS, Syntrus Achmea Real Estate, MN, IKEA, Cushman & Wakefield, Lianeo, Honeywell process solutions, Urban Properties, APM Terminals, KH Engineering, VVV, Hoyer, Golden Tulip, Red Star.

 

Waarom FFWD?

 

Tarieven

In het bepalen van de tarieven kijken we altijd naar de juiste ontwikkelaars voor uw situatie. Factoren die daarin meespelen zijn, duur van de opdracht, complexiteit en benodigde skillset. 

Toch liever op projectbasis samenwerken? Als de scope van uw project duidelijk omkaderd is en u een offerte wilt met een vaste prijs, geen probleem! Het gaat tenslotte om de oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het project dat u heeft gepland of kijk op www.ffwd.nl voor onze werkwijze en recente cases.

98% kans

Dat wij morgen voor u kunnen starten.

Bel ons voor een GRATIS intakegesprek op 0181-413 112 of start een chat.