Druk op Enter om te zoeken

FAQ - Veelgestelde vragen

Heeft u vragen voor ons? Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Wat zijn de project methodieken waarmee we onze samenwerking kunnen laten slagen?

Fijn dat u besloten heeft om het met ons de uitdaging aan te gaan. Wij kunnen onze nieuwe samenwerking later vieren. Laten we eerst eens kijken naar enkele project methodieken die wij aanbieden. Dit zijn:

  • Bruto-project
  • Agile MVP (Minimum Viable Product)
  • Dedicated development

Bruto-project ook wel het ‘waterval’ model genoemd en was vroeger een van de meest populaire benaderingen in het proces van de software ontwikkeling. Dit is hoe software traditioneel gezien werd gemaakt. Het is een van de minder flexibele manieren van werken, met een vast doel en een vaste prijs. We leggen de functies vast, gaan akkoord en sturen u de factuur. U betaalt 50% van de totale kosten vooruit en de resterende 50% wanneer het project is voltooid. Dit model werkt het beste bij het werken met een vast budget en wanneer alle functies bekend en nauwkeurig gedefinieerd zijn.

Agile MVP (Minimum Viable Product) is een ander zeer populair model dat voornamelijk wordt gebruikt door startups en de ontwikkeling van proof-of-concepts, maar ook voor zeer grote projecten die nog niet precies zijn, of kunnen worden, gedefinieerd. Het wordt ook gekozen door degenen die hun productiekosten op een slimmere manier willen beheersen.

Dit model geeft u de kans om te beginnen met een product en de kernfunctionaliteiten. Daarna kan het verbeterd worden door meerdere functies toe te voegen. Door niet direct gebruik te maken van alle mogelijke functionaliteiten, behoudt u meer over de controle en wendbaarheid in het project. Dit model werkt het beste als u uw product zo snel mogelijk op de markt wilt brengen en het dan wilt laten uitbreiden op basis van uw financiering, uw groei of de behoeften van uw klanten c.q. gebruikers. Hier is hoe het allemaal werkt in de praktijk: u betaalt de MVP-prijs, net zoals u zou doen met een Bruto-projectmodel. U kunt echter elke twee weken nieuwe functies aanvragen en introduceren. Op die manier kunt u uw project nauwlettend volgen terwijl het groeit en rijpt. We zullen het product ontwikkelen op basis van de input van u en de gebruiker. U heeft zelf de mogelijkheid om de functies te wijzigen of goed te keuren terwijl wij verder gaan. Betalingen worden daarbij ook om de twee weken gedaan.

Dedicated development is het meest populaire model tussen IT-bedrijven en professionals die zelf hun project willen beheren en waarschijnlijk al hun eigen team(s) hebben, die ze willen uitbreiden met een aantal van onze ervaren collega’s. Op deze manier betaalt u een vast maandelijks bedrag dat per persoon wordt berekend. Dit model wordt meestal gekozen voor samenwerkingen op lange termijn. Andere betalingsregelingen zijn echter ook mogelijk. Als u hier meer over wilt weten, neem contact met ons op en wij informeren u graag over alle details.

Kan ik modellen, functionaliteiten etc. aanpassen als we bezig zijn?

Absoluut. Flexibel zijn is een van onze belangrijkste kernwaarden. We zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van de beste combinaties aan functionaliteiten. We zullen u ondersteunen bij het doen van aanpassingen en ontwikkelen van uw plan, als dat de beste oplossing voor uw project blijkt te zijn.

Wat is jullie locatie? Wat is jullie tijdzone?

We zijn gevestigd in Servië en Nederland. Beide vestigingen delen dezelfde tijdzone van Centraal-Europese tijd (CET)

Welke betalingsmethoden accepteert u?

We accepteren standaard bankoverschrijvingen, evenals betalingen via PayPal en Bitcoin. Voor uw gemak worden betalingen ook geaccepteerd via andere services van derden, zoals via verschillende freelance-platformen.

Hoe kan ik de voortgang bijhouden?

Wij kunnen dagelijks, wekelijks, maandelijks (of elke andere periode waarover we het eens zijn) statusrapporten verstrekken. We delen alle benodigde bronnen en houden u constant op de hoogte te houden van de voortgang van uw project.

Welke talen spreken jullie?

Future Forward is een internationaal bedrijf waar alle interne communicatie in het Engels wordt gevoerd. Dit betekent dat elk van onze teamleden vloeiend Engels kan spreken. We kunnen ook communiceren in drie extra talen: Nederlands, Duits en Servisch.

Ik ben overtuigd hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn blij dat u deze keuze heeft gemaakt. U kunt ons hieronder bereiken en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kan u vrijblijvend een chat openen met één van onze consultants