Druk op Enter om te zoeken

React programmeur of team inhuren?

FFWD’s gekwalificeerde React en React Native developers staan klaar om vanuit ons kantoor in Servië uw website of mobiele app te ontwikkelen. Zij kunnen als team of individu worden ingehuurd en zelfstandig aan de slag of meewerken met uw bestaande development team.

Beschikbare React developers

Predrag
predrah3 FillWzM4MCwyMjBd BW
Expertise: React.js
Skill level: senior expert

“Predrag is een ontwikkelaar met ruim 12 jaar ervaring en is als lead developer betrokken geweest bij grote projecten. Naast React.js is hij expert op het gebied van PHP, JavaScript, jQuery en AngularJS. Predrag staat bekend als een prettig persoon om mee te werken en is communicatief zeer vaardig en heeft een uitstekende beheersing, schriftelijk als mondeling, van de Engelse taal.”

Aleksandar
aleksandar FillWzM4MCwyMjBd BW

Expertise: React Native
Skill level: senior expert

“Aleksandar is onze meest ervaren React Native ontwikkelaar. Hij heeft een leidende rol gehad bij de ontwikkeling van mobiele apps voor verschillende multinationals. Naast React Native is hij bedreven in JavaScript frameworks. Aleksandar is getalenteerd, toegewijd, heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt snel innovatieve oplossingen voor taken die voor hem liggen.”

 

Tarieven React & React Native
In het bepalen van het uurtarief kijken we altijd naar de juiste ontwikkelaars voor uw situatie. Factoren die daarin meespelen zijn, duur van de opdracht, complexiteit en benodigde skillset. De kosten voor een React developer bedragen vanaf  €28,- per uur.


Overige technologieën

We houden van React en React Native, maar zijn we er zeker niet tot beperkt. We hebben gespecialiseerde ontwikkelaars beschikbaar voor o.a. PHP, MySQL en MongoDB aan de server kant, Gulp voor automatisering, Android, iOS en UWP voor mobiele applicaties. Lees hier meer over onze nearshore outsourcing mogelijkheden en beschikbare developers. 


Toch liever op projectbasis samenwerken? Als de scope van uw project duidelijk omkaderd is en u een offerte wilt met een vaste prijs, geen probleem! Het gaat tenslotte om de oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het project dat u heeft gepland.

98% kans

Dat wij morgen voor u kunnen starten.

Bel ons voor een GRATIS intakegesprek op 0181-413 112.

 

Over FFWD
Future Forward, opgericht in 1999, is een ervaren ontwikkelaar van applicaties, technologie en software. De dienstverlening van Future Forward is op drie peilers gestoeld: maatwerk software, ontwikkeling & licensing van eigen applicaties en IT-outsourcing.

Referenties zijn o.a: Schiphol Real Estate, UBS, Syntrus Achmea Real Estate, MN, IKEA, Cushman & Wakefield, Lianeo, Honeywell process solutions, Urban Properties, APM Terminals, KH Engineering, VVV, Hoyer, Golden Tulip, Red Star.