close

Druk op Enter om te zoeken

Op maat gemaakte software oplossingen Software op maat voor u

Onze klanten zijn geweldige mensen. Ze begrijpen dat ze bij het runnen van een onderneming in de concurrerende markt, van vandaag de dag, slim moeten zijn. U kwam waarschijnlijk tot dezelfde conclusie - u wilt uw bedrijf slimmer en efficiënter maken. Dat is waar wij een enorme bijdrage kunnen leveren.

Dus laten we het over uw werk hebben en dit samen analyseren. Wij denken, plannen, en benaderen het vanuit de verschillende invalshoeken en expertises die wij bieden. Laat Future Forward uw oplossing ontwikkelen.

Gewoonlijk, vanuit onze ervaring, is betere software de essentiële stap om uw bedrijf slimmer en efficiënter te maken, of het nu gaat om innovatie of ‘gewoon’ het digitaliseren van een analoog proces.


Van maatwerk naar product. ‘What is in it for me’

Laten we zeggen dat u een probleem had en dat we dit samen hebben opgelost. Het kan zeer waarschijnlijk zo zijn dat dit een branche- of niche-gerelateerd probleem was. Dit geeft u de kans om onze oplossing als product door te verkopen aan uw gehele branche. Dit is waarom we er een SaaS oplossingen van kunnen maken naast het ontwikkelen van de conventionele software.

 

SaaS?

De ‘Software as a Service’ of in het kort ‘SaaS is waar we gespecialiseerd in zijn. Of we het nu hebben over een monumentale applicatie of een microservice, wij zijn er klaar voor en hebben onze succesvolle prestaties als bewijs. Met andere woorden, u kunt de software die wij voor u hebben gemaakt, gebruiksklaar laten maken om deze door te verkopen aan uw potentiële doelgroep.

We laten de onderstaande SaaS voorbeelden voor zichzelf spreken. Dit is slechts een kleine selectie. Bekijk ons portfolio voor een volledige lijst van onze projecten en neem contact op als u overtuigd bent.

 

PropCentral - Alles in één vastgoedbeheer systeem

Bezit of beheer jij (bedrijfsverzamel) kantoorgebouwen? Behoefte aan een efficiëntere manier om jouw vastgoed en huurders te managen? Realiseer jij je dat je dit met technologie kan doen? 3 keer ‘ja’ geantwoord? Met vele jaren ervaring in de commerciële vastgoedsector, mag FFWD zich met recht een PropTech expert noemen. We hebben onze kennis en ervaringen gebundeld en het ultieme property management platform ontwikkeld: PropCentral.

Castit - Een interactief digital signage platform

Cast It is het antwoord voor moderne communicatie met het publiek.

Maptomize - touch applicatie voor plattegronden

Overal zijn plattegronden. Uw verkeers navigatie heeft kaarten, Google heeft kaarten, Microsoft heeft kaarten, Apple heeft (vaste) kaarten, maar u kunt met deze software uw specifieke plattegronden en alle relevante informatie koppelen en beschikbaar maken op het web, een scherm of een touchscreen.