Druk op Enter om te zoeken

Cuts & Colours

HET CAST IT PLATFORM IN ACTIE

 - cuts colors2

Maak kennis met Cuts & Colours

Overal waar u kijkt, ongeacht in welke branche u actief bent, vindt u bedrijven die altijd bereid zijn om een stap verder te gaan, de grenzen te verleggen en de lat hoger te leggen als het gaat om service en klanttevredenheid. Een goed voorbeeld van zo’n bedrijf is de kapsalon-keten Cuts & Colours, die de focus leggen op smart business door de wachttijden en onzekerheid weg te nemen die gepaard gaan met de 'on-boarding' van klanten en het traditionele afsprakensysteem. Cuts & Colours heeft onze hulp gevraagd en samen hebben we een nieuw check-in systeem ontworpen dat modern, innovatief, opvallend maar vooral efficiënt is.

 

Een goed idee. Een nieuw concept. Een unieke franchise formule!

Met behulp van ons eigen Cast It platform hebben wij eenvoudig de interactieve digital signage en een custom applicatie kunnen ontwikkelen voor onze partner Cuts & Colours. Hierdoor kunnen zij zich onderscheiden met hun formule waardoor ze met kop en schouders boven hun concurrentie uitsteken. De applicatie, die op een groot touch-scherm wordt uitgevoerd, bevindt zich bij de ingang van elke Cuts & Colours-salon. Het trekt meteen de aandacht van de klanten die het regelmatig gebruiken om snel in te checken voor hun volgende afspraak.

Een gedurfde mix van design en de nieuwe technologie

Sportieve flitsende kleuren en visueel aantrekkelijke beelden, de touch-applicatie toont alle beschikbare producten en behandelingen die Cuts & Colours aanbiedt evenals de bijbehorende prijzen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface begeleidt de klant stap voor stap door het proces en laat ze de combinatie kiezen die bij hun past. Of ze nu op zoek zijn naar een standaard ‘wash & cut’ of zich wat avontuurlijker willen laten behandelen en kiezen voor de ‘creative cut & style’ samen met ‘creative colour’ behandeling alles kan geboekt worden.

Terwijl de klanten het selectieproces doorlopen, kunnen ze met de aanvullende mobiele app van Cuts & Colours, meer te weten komen over het spaarsysteem. Ze kunnen ook kiezen voor een verfrissende kop koffie die de algemene klantenervaring aangenamer maken. Wanneer het inchecken is voltooid, ontvangt de klant een kleine afdruk met de bijbehorende producten en behandelingen, die vervolgens naar de desbetreffende kapper kan worden gestuurd. Op deze manier kunnen ze er zeker van zijn dat ze de juiste service verlenen. Als ze wat meer de tijd willen nemen, kunnen de klanten ook altijd het actuele ‘Lookbook’ even bekijken en zien welke kapsels momenteel trending zijn.

Cuts & Colours

Jaar: 2016
Categorieën: Web, Touchscreen, Castit, Digital signage

More works

3 secoya nameboard totem

Hospitality Manager, Nameboards, Castit, Mobile application, Website, Digital signage

BUILDING MANAGEMENT SOFTWARE MULTI DEVICE
1062 min

Touchscreen, Mobile, Maptomize

MAPTOMIZE OP MAAT GEMAAKT VOOR DE GROTE MEGASTORE
1 truckwash

Web, Mobile, Castit, Platform

Modern truckwash franchise