close

Druk op Enter om te zoeken

Castit - Een interactief digital signage platform

Cast, interact, communicate and lead your audience

Cast It is het antwoord voor moderne communicatie met het publiek.

Hiermee kun je 'bijna' elke vorm van een digitale ervaring creëren, verbinding maken met 'bijna' elk systeem, gegevens ophalen en met ‘bijna’ ieder gewenst publiek communiceren. Ja.

 

Digitale ervaringen creëren

Cast It was oorspronkelijk gecreëerd voor het maken en beheren van uw digitale signage. Het weergeven van content en informatie is de basis, en het opzetten van interactieve digitale borden is eenvoudig en ongecompliceerd. Maar is het een digitale ervaring?

Ja, want het verbindt! Het zet in op de user experience om verder te gaan dan digitale signage. Het kan ingezet worden in bijvoorbeeld publieke ruimtes of op een website. Het geeft u de mogelijkheid om het publiek te betrekken bij de informatiestroom die u zelf creëert. .

Cast It gebruikt schermen om informatie door te geven, het kan een touch applicatie zijn - uitvoeren en ophalen van data in realtime van diverse bronnen terwijl ‘de screensaver’ uw narrowcasting bericht uitzend. 

castit sample application integration

 

U zei dat het met elke informatiebron kan koppelen?

Cast It verzamelt informatie uit meer dan 3000 bronnen. Het doet dit in periodieke intervallen zodat de informatie voortdurend kan worden bijgewerkt zonder enige inspanning van uw kant. De informatie die wordt opgehaald, varieert van weersinformatie aan de ene kant, en verkeersinformatie en omgevings informatie aan de andere kant. Aangepaste integraties bevat informatie van websites, blogs, bedrijfsnieuws, sportkanalen, lokaal nieuws, informatie over openbaar vervoer, luchthavens, films, sociale netwerken (Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin, Flickr) en kalenders.Dit is nog niet alles, de lijst gaat maar door. Alles wat online is en beschikbaar voor communicatie, kan geïntegreerd worden met Cast It ook uw interne informatiesystemen.

Cast It biedt informatie in realtime aan op alle schermen en vergelijkbare apparaten. De informatie wordt opgeslagen in de cache in geval dat de verbinding uitvalt. Cast It is ontworpen om ten alle tijde te blijven werk.

Wat is er met ‘bijna elke publiek’? Waarom ‘bijna’?


De interactie gaat u aan met uw eigen publiek. Die zijn van u. Cast It is een zeer krachtig hulpmiddel om de interactie aan te gaan met de massa’s maar uiteindelijk draait het om de content.

Maar maakt u zich geen zorgen, wij zijn al jarenlang experts op dit gebied en zijn er om u te helpen op alle mogelijk manieren. Daar valt onder het het interpreteren van kritische analyses, getallen en de content zelf.

 

castit infographic on integrations and information flow

 

Waarom noemt u het telkens een platform?


Cast It is een digital signage platform vanwege alle connecties die het maakt, maar ook vanwege alle applicaties die erop draaien. Het kan een screensaver of touch applicatie zijn. De touch applicatie haalt en vernieuwd gegevens via het platform en wordt automatisch bijgewerkt.

Een touch applicatie is slecht een manier om met uw publiek te interacteren Het is ook mogelijk om meerdere lagen toe te voegen aan een tweede scherm of een scherm bovenop een scherm. Gebruik een realtime-verbinding om een videogame te ontwikkelen bovenop een digitale interactieve ervaring of een interactieve advertentie die zich over een videowall verspreidt en die in realtime op uw mobiele telefoon kan worden gespeeld.

Cast It - engage with the crowds!

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie

 

Technology & software

 • Full SaaS
 • PHP backend
 • HTML5
 • Node.js realtime servers
 • MySQL & MongoDB
 • Micro service architecture
 • NWjs & ES6+

 

Works on:

 • Windows
 • Linux
 • Mac

 

Connects with:

 • websites
 • databases
 • anything that is online

 

Functionalities:

 • Interactive digital signage
 • Completly works online
 • Automatic updates & maintainance

Deel dit artikel

Castit - Een interactief digital signage platform

close