close

Druk op Enter om te zoeken

InCompany

INCOMPANY APp, EEN MOBIELE BEDRIJFSAPPLICATIE.

Communiceer jij efficiënt met jouw werknemers? Met de InCompany app heb je alle informatie op één plek!

De Incompany app is de nieuwste oplossing op gebied van interne communicatie! De InCompany app is een mobiel intranet platform dat werkgevers en werknemers informeert en verbindt. Stuur nieuwsupdates, pushmeldingen, peilingen, berichten, feedback, veiligheidsmeldingen en meer naar alle werknemers of specifieke groepen. 

 SPIE 9 PadWzExODAsNjY0LCJGRkZGRkYiLDBd

 

Het bedrijf binnen handbereik

Het is handig als bedrijf om alle informatie op één plek te hebben. Het verbetert de interne communicatie en de digitalisering bespaart tijd voor medewerkers. Een bedrijfsapp is hiervoor de perfecte oplossing!  

De InCompany-app verbindt de werknemers met slechts één klik met de juiste mensen. De contactinformatie verbindt collega’s op elk moment. Informeer jouw medewerkers via persoonlijke notificaties over het laatste nieuws, belangrijke interne informatie, interne vacatures en meer!

 

Branding

De Incompany app is dè bedrijfsapp voor jouw bedrijf. Daarom is het afstemmen van de app op jouw design en ‘look & feel’ geen probleem! Jouw huisstijl, jouw branding. 

 

Intergraties 

Gebruikt jouw bedrijf bestaande software? Koppelingen met bestaande software in de InCompany app is geen probleem! Wij passen de app aan op wat jouw bedrijf nodig heeft. 

 

Veiligheid 

De Veiligheid van werknemers is een prioriteit. Verhoog de safety awareness met de LMRA-checklist, focus meldingen, veiligheidsberichten en noodnummers met instructies.

 

Privacy

De app is beschikbaar op de drie grote mobiele platformen: Android & iOS en het voldoet aan de alle eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, privacy en veiligheid. De gegevens binnen de app zijn beschermd en AVG compliant.

Op zoek naar een bedrijfsapp op maat? Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op of bezoek de InCompany website voor meer informatie.

Deel dit artikel

InCompany

close