Druk op Enter om te zoeken

Secoya Multi Device2

Hoe een vastgoedbeheersysteem de prestaties verbetert

Vind jij als vastgoedbeheerder of gebouwbeheerder het afhandelen van taken zoals huurbetalingen en het beheren van onderhoudsvragen ook zo tijdrovend? Software heeft de manier waarop vastgoedbeheerders omgaan met verschillende beheertaken veranderd en is het managen van vastgoedbeheer makkelijker geworden. Al het vastgoedbeheer is anders, daarom bieden softwares een oplossing op maat. Van kleine tot grote bedrijven, ieder bedrijf kan gebruikmaken van vastgoedbeheersystemen.

Wat is een vastgoedbeheersysteem?

Simpel gezegd, is het software speciaal ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en -bedrijven.  Het doel is om hen te ondersteunen bij het plannen en beheren van gerelateerde beheertaken zoals, bezoekersregistratie, afspraken, catering, parkeer management.

Efficiënte communicatie

Het vereist een uitstekende communicatie om het beheer tussen alle partijen goed te laten verlopen. De communicatie tussen eigenaren, beheerders, huurders en bezoekers is niet altijd even gemakkelijk. Door de directe toegankelijkheid tot het vastgoedbeheersysteem is de communicatie en samenwerking transparant en efficiënt. Taken en activiteiten verlopen op deze manier sneller en zorgt ervoor dat de workflow verbeterd wordt. Met een Hospitality Management System kunnen de volgende acties eenvoudig worden uitgevoerd:

 • Noodwaarschuwings- en meldingsberichten direct versturen.
 • Berichtenwaarschuwingen, waarmee medewerkers contact met elkaar kunnen maken.
 • Brede updates van het personeelsbestand kunnen direct door beheerders verstuurd worden naar alle gebruikers.
 • Groepsspecifieke berichten over ruimtereserveringen, evenementen of vergaderingen.

Om het gebruik eenvoudiger te maken, kunnen app-gebruikers de ruimtes on-demand boeken. Laat de bezoeker de dichtstbijzijnde of meest toepasselijke ruimte reserveren voor een specifieke tijd. De dynamische updates zorgen ervoor dat andere gebruikers kunnen zien wat er is geboekt en welke ruimtes op dat moment nog beschikbaar zijn. Op deze manier worden er meer ruimtes geboekt en stijgt de omzet uit ruimteverhuur. 

 

Beveiliging en updates

Het onderhoud van verouderde beheersystemen is vaak gecompliceerd en duur. Het is niet iets wat een beheerder gewoonweg kan negeren. Oude systemen kunnen traag of instabiel worden. Veiligheid komt in het geding en je loopt gevaar dat gevoelige data op straat komt te liggen. Daarom is het beschermen en veilig stellen van gevoelige data juist zo belangrijk. De schaalbare softwares worden automatisch geüpdatet. Hierdoor worden eventuele veiligheidslekken snel opgelost en is de software snel en stabiel. 

Daarnaast roepen verwarrende software systemen frustratie op bij alle gebruikers. Voor vastgoedbeheerders betekent dit dat er minder gebruikers met de software omgaan en liever andere communicatiemethodes opzoeken, bijvoorbeeld door te bellen. Informatie komt hierdoor niet op één centrale plek en lopen de beheerders essentiële informatie mis. De softwares worden regelmatig getest op gebruikerservaring en luisteren naar de klachten van gebruikers. Deze feedback wordt dan verwerkt in het product en zo brengt elke update ook een betere ervaring bij de gebruikers.

Propcentral - Voor efficiënt vastgoedbeheer

Propcentral, ontwikkeld door Future Forward, verandert het kantoor in een moderne comfortabele omgeving en verbindt beheerders, huurders en bezoekers van een gebouw. Propcentral is inmiddels uitgerold en erkend door vastgoedorganisaties in Europa als Cushman & Wakefield, UBS en Schiphol RE.

Met de volgende Propcentral tools is alles binnen handbereik:

 • Bezoekersregistratie
 • Afspraken beheren
 • Reserveren van werkplekken en vergaderruimtes
 • Ticketsysteem voor (technisch) onderhoud en support
 • Catering en banqueting module
 • Parkeer management
 • Document manager
 • Community manager

Meer weten? Bezoek de website: https://www.prop-central.com/

Of neem contact met ons op!