Druk op Enter om te zoeken

TODO
mei 27.

Van analoge naar digitale borden

Digital signage (ofwel: digitale bebording) is hét visuele communicatiemiddel van deze tijd. In tegenstelling tot traditionele, geprinte borden, werkt u met digitale borden sneller en efficiënter en spreekt u uw bezoekers aan. Uw bedrijf krijgt een innovatieve en slimme uitstraling, en u schenkt tegelijkertijd aandacht aan het milieu.

Houd uw publiek up-to-date

Een enorm voordeel van digitalisering van borden is het feit dat content binnen een paar seconden kan worden gedeeld of gewijzigd. U kunt richtingaanwijzingen geven, belangrijke mededelingen doen, herinneren aan een belangrijke vergadering, en nog veel meer. Met één muisklik wordt uw boodschap op alle gewenste schermen uitgezonden. Het plaatsen of wijzigen van inhoud op analoge borden vergt veel meer tijd en energie.

blog post

Bespaar tijd én geld

Er zitten grenzen aan de mogelijkheden die u heeft met traditionele bebording. Materiaalkosten kunnen oplopen, het kost veel tijd om te wijzigen en veel ongebruikte en verouderde borden eindigen bij het vuil. Digitale bebording, daarentegen, is niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker aanpasbaar en gebruiksvriendelijker. Daarnaast is het duurzamer in gebruik, vooral in combinatie met e-ink displays. U kunt altijd en overal de juiste boodschap uitzenden!

cover

Beheer vanaf elke locatie

Met geprinte bebording moet ieder bord in het gebouw worden nagelopen op fouten. Digital signage software biedt een centraal systeem waarin de inhoud van ieder bord op elk moment en vanaf elke locatie kan worden gecontroleerd. Wijzigingen en updates kunnen net zo makkelijk binnen datzelfde systeem worden doorgevoerd. Door de dynamiek van de content zorgt u ervoor dat de boodschap die u uitzendt naar gasten altijd gericht en passend is.

Geef uw bedrijf een boost

Vindt u het tijd om over te stappen op digitale borden? Future Forward kan deze overgang voor u makkelijker maken. Verbeter uw informatievoorziening met een digitale oplossing die uw verouderde analoge borden volledig zal vervangen. Maak indruk op uw klanten met elegante displays en gerichte informatie die elk moment weer gewijzigd kan worden. Zowel digitale signage hardware als software zal uw bedrijf op verschillende manieren verbeteren!

Kia Groeneveld