close

Druk op Enter om te zoeken

Truckwash naar Niš

Onze langvertrouwde klanten kwamen naar Niš!

Het is fijn om de mensen met wie je - vooral voor een lange tijd - werkt, beter te leren kennen. In wereld van vandaag kan dat best een uitdaging zijn. Future Forward werkt al een tijdje samen met Truckwash, en zij besloten ons een bezoekje te brengen in Servië!

Truckwash visits Nis

We keken ernaar uit of één van onze grootste klanten te verwelkomen en hen een rondleiding te geven door de stad. Voor hen was het leuk om de mensen te ontmoeten die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en verbeteren van hun product.

Als softwarepartner zijn we verantwoordelijk voor het updaten en bijhouden van álles in de Truckwash-wereld. Op basis van hun vereisten en behoeften hebben we een software oplossing gemaakt die hun ervaring combineert met onze ervaring op het gebied van IT.

Future Forward and Truckwash partnership

Dit was voor onze Truckwash-gasten de eerste keer in Servië en Nis. Tijdens hun verblijf hebben we daarom ons best gedaan om hen thuis te laten voelen.

Het was dus erg leuk om tijd door te brengen met mensen waar we al zo lang mee samen werken. Daarnaast was het een goed moment voor team-building!

Future Forward and Truckwash team photo

Tags

Aleksandar Kitanovic

Laatste bericht: Castit - Interactieve digitale signage

and Kia Groeneveld

Deel dit artikel

Truckwash naar Niš

close