Druk op Enter om te zoeken

Dit zijn de 3 narrowcasting oplossingen voor jouw bedrijf

Maakt jouw bedrijf al gebruik van een narrowcasting oplossing? Narrowcasting oplossingen zijn een krachtig hulpmiddel, meer trending dan ooit en zijn niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven beginnen de waarde van narrowcasting in te zien.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het uitzenden van informatie op beeldschermen waarbij er gericht wordt op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting kan ingezet worden om zowel de interne communicatie te verbeteren als de externe communicatie. Kortom, het is dé manier om effectief te communiceren met jouw doelgroep! Wil jij interne communicatie verbeteren, sales verhogen, bezoekerservaring optimaliseren? Narrowcasting maakt dit mogelijk! Bekijk hier Castit, onze narrowcasting oplossing.

Narrowcasting voor interne communicatie

In een snelwerkend bedrijf is efficiënte communicatie essentieel. Narrowcasting kan snel noodzakelijke en relevante informatie en berichten tonen aan klanten, werknemers en gasten. Narrowcasting kan de interne communicatie dus aanzienlijk verbeteren. De digitale schermen vergroten de betrokkenheid van medewerkers. Naast dat een hoge betrokkenheid op de werkplek zorgt voor tevreden personeel, verhoogt het de productiviteit met 21%.

Enkele voorbeelden van narrowcasting voor interne communicatie zijn, het tonen van inhoud zoals; werkroosters, vergaderruimtes, interne vacatures, jubilea, bedrijfsnieuws, sales en targets, nieuwe producten, bewegwijzering etc.

Narrowcasting voor externe communicatie

Narrowcasting voor externe communicatie focust zich op de doelgroep zoals, klanten, gasten of bezoekers van een bepaalde locatie. Het ondersteunt de marketing in jouw bedrijf en verhoogt de klantervaring. Ook deze manier van narrowcasting heeft oneindig veel mogelijkheden. 

Zo kan je klanten en bezoekers informeren over speciale aanbiedingen en acties, promotievideo's, wachttijden, nieuwsberichten, social media feed, sfeerbeelden, menuborden, bewegwijzeringen, en bezoekers verwelkomen.

Welke narrowcasting oplossing past bij jouw bedrijf?

CastIt

Met Castit communiceer je op een eenvoudige en professionele manier jouw boodschap aan jouw doelgroep. Door middel van onze narrowcasting software maak je eenvoudig de inhoud voor jouw narrowcasting scherm of dit nu een zakelijk tv-kanaal, digitaal visitekaartje of menubord is. Castit toont jouw gewenste inhoud zoals; website informatie, social media feed, werkroosters, vergaderingen of bedrijfsprestaties, alles is mogelijk. Castit is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en verbindt jouw bedrijf met jouw publiek. Registreer nu of Check it out! https://castit.nl/

Duurzame narrowcasting, Sustainable Signage

Castit werkt zowel op gebruikelijke narrowcasting schermen als op onze energiezuinige groene oplossingen, de E-ink schermen. Deze zijn eenvoudig te installeren via een magnetische houder en vereisen dat u de batterijen maar eens in de drie maanden hoeft op te laden. Bezoek voor meer informatie over duurzame bewegwijzering SustainableSignage.nl

Kies voor interactieve narrowcasting

Waarom alleen video’s en acties promoten als narrowcasting veel meer kan? Nog aantrekkelijker is interactieve narrowcasting en biedt veel mogelijkheden voor uw klanten, bezoekers en gasten. Met interactieve narrowcasting heeft het publiek de regie in eigen handen en kan het zelf bepalen wat er bekeken wordt op het scherm. Bekijk onze touchscreen.nl website voor onze interactieve oplossingen!

Ben je op zoek naar een narrowcasting oplossing? Bij Future Forward ben jij op het juist adres! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een uitgebreide bron op het gebied digitale bewegwijzering en narrowcasting oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem contact met ons op. 

 
In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen.