Druk op Enter om te zoeken

Building overview

Waarom jouw bedrijf narrowcasting zou moeten gebruiken? Voordelen van een narrowcasting oplossing

Digitale informatieschermen zijn overal te vinden. Van informatiezuilen in gebouwen en digital signage schermen in winkel-etalages tot de digitale menu displays in de mcdonalds. Narrowcasting heeft veel voordelen ten opzichte van statische inhoud. Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf of organisatie actief is, narrowcasting is flexibel en kan in elke sector toegepast worden. Digitale schermen stellen jouw bedrijf in staat om de boodschap van jouw bedrijf over te brengen en indruk te maken op het publiek.  

Welke voordelen van narrowcasting helpen jouw bedrijf te verbeteren? Hier noemen we de belangrijkste voordelen van narrowcasting:

Trek aandacht en verhoog de klantbetrokkenheid

Digitale schermen zijn aandachttrekkers en mensen zijn veel meer geneigd te focussen op een digitaal scherm dan naar statische inhoud. Digitale schermen leggen namelijk 400% meer weergaven vast dan statische schermen. Daarnaast vangen ze niet alleen meer weergaven op, maar hun herroeping percentage is 83% - aanzienlijk hoger dan bij andere media. Hierdoor wordt de optimale beleving in de winkel, wachtruimtes, hotels, restaurants, extra bezoekersaantallen en nieuwe klanten vrijwel gegarandeerd.

Met een digitaal scherm kan je vrijwel alle gewenste inhoud laten zien van animatiebeelden, live video’s en audio boodschappen. Promoot speciale aanbiedingen, geef informatie over de producten en diensten en toon video’s, websites, social media feed en meer. Het maakt niet uit of je een speciale aanbieding promoot of andere informatie toont, mensen zullen meer opletten wanneer er een digitale displays gebruikt wordt. En wist je dat digital signage 72% meer aandacht trekt dan online ads?

Voor het bewerken van de content hoef je echt geen marketeer te zijn. Met de juiste en gebruiksvriendelijke software creëer jij gemakkelijk de boodschap die jouw publiek nodig heeft. CastIt is een krachtige narrowcasting software en helpt jouw de boodschap van jouw organisatie over te brengen op het publiek. Creëer eenvoudig een omgeving waar de bezoekers zich op gemak voelen en verbeter de externe communicatie. 

Op deze manier zorg je voor een hoge klantbetrokkenheid, bereik je meer klanten en onderscheid jij jezelf van de concurrentie.

Geef gasten en klanten meer mogelijkheden, voor een positieve ervaring

Een van de voordelen is dat narrowcasting oneindig veel mogelijkheden biedt. Narrowcasting is aantrekkelijk! Maar waarom alleen video’s en acties promoten als narrowcasting veel meer kan?

Communiceer op een interactieve manier

Nog aantrekkelijker is interactieve narrowcasting en biedt veel mogelijkheden voor uw klanten, bezoekers en gasten. Door gebruik te maken van touch screens en informatiezuilen heeft het publiek de regie in eigen handen en kan het publiek zelf de inhoud kiezen en aanpassen op basis van hun behoeften en interesses.

Digitaliseer bewegwijzering

Misschien wel de grootste tekortkoming van traditionele bewegwijzering is dat het statisch is. Digitale bewegwijzering is altijd up-to-date. Toon bijvoorbeeld geplande vergaderingen en navigeer de bezoekers de naar de vergaderruimte. Lees meer over digitale bewegwijzering.

Bied bezoekers een interactieve wayfinding tool

Wanneer bezoekers niet weten waar ze moeten zijn kan dit voor veel frustratie zorgen. Met interactieve wayfinding wordt dit voorkomen. Verwelkom bezoekers met een touchscreen ofwel een digitale receptie. Deze zijn gemakkelijk als intuïtief te gebruiken. Daarnaast bevat het alle informatie die de bezoekers zoeken. Door een van de items op het scherm te kiezen (bijvoorbeeld de naam van het bedrijf), krijgt de bezoeker informatie over het geselecteerde item te zien - de locatie in het gebied, evenals een optionele kaart of een getekend pad om te zien hoe ze daar komen. Op zoek naar een interactieve wayfinding tool? Zie hier de mogelijkheden!

Verbeter de interne communicatie

In een snelwerkend bedrijf is efficiënte communicatie misschien wel een van de belangrijkste zaken. Digitale schermen zijn niet alleen bedoeld om te communiceren met gasten en klanten. De informatieschermen bieden een effectieve manier van interne communicatie. Of het gaat om een kantoor, fabriek, magazijn, winkel of andere werkplekken, het op de hoogte houden van en de communicatie met de medewerkers is essentieel voor een productieve en gebalanceerde werkplek. Bijvoorbeeld, het management wil tijdens het productieproces essentiële informatie aan alle werknemers communiceren zoals; productiequota, prestatie, gemiddelde werktijd of leveringsinformatie. In deze en vele andere gevallen heeft narrowcasting het vermogen de informatie over te dragen aan het personeel. Bovendien, kan de informatie automatisch en dus eenvoudig aangepast worden.


Bovendien is interne merkbeleving net zo belangrijk als externe merkbeleving. Je wilt immers dat de medewerkers zich betrokken voelen en meedenken in het belang van de organisatie. Met onze narrowcasting software pas je eenvoudig de inhoud aan op het design & de look en feel binnen jouw organisatie.

Bespaar onnodige kosten en wees duurzaam

Naast dat narrowcasting de bezoekerservaring verhoogt, communicatie verbeterd en de uitstraling van het bedrijf ondersteunt, is het goedkoop en duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan al het printpapier dat bespaart wordt door narrowcasting en dan hebben we het nog geeneens over de tijdsbesparing en efficiënte communicatie. Constant dingen op papier printen kost geld, zorgt voor vervuiling en is dus niet ecologisch verantwoord. Dus, waarom zou je als bedrijf nog moeite doen als er een veel efficiëntere en duurzamere manier is van communiceren?

Castit - Narrowcasting Software

Is jouw bedrijf op zoek naar een geschikte narrowcasting oplossing? Met Castit communiceer je op een eenvoudige en professionele manier jouw boodschap aan jouw doelgroep. Door middel van onze narrowcasting software maak je eenvoudig de inhoud voor jouw narrowcasting scherm of dit nu een zakelijk tv-kanaal, digitaal visitekaartje of menubord is. Met CastIt toon jij jouw gewenste inhoud zoals; website informatie, social media feed, werkroosters, vergaderingen of bedrijfsprestaties, alles is mogelijk. Castit is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en verbindt jouw bedrijf met jouw publiek. Registreer nu of bekijk de website Castit.nl

Duurzame narrowcasting, Sustainable Signage

CastIt werkt zowel op gebruikelijke narrowcasting schermen als op onze energiezuinige groene oplossingen, de E-ink schermen. Deze zijn eenvoudig te installeren via een magnetische houder en vereisen dat u de batterijen maar eens in de drie maanden hoeft op te laden. Bezoek voor meer informatie over duurzame bewegwijzering SustainableSignage.nl

 

Kies voor interactieve narrowcasting

Waarom alleen video’s en acties promoten als narrowcasting veel meer kan? Nog aantrekkelijker is interactieve narrowcasting en biedt veel mogelijkheden voor uw klanten, bezoekers en gasten. Met interactieve narrowcasting heeft het publiek de regie in eigen handen en kan het zelf bepalen wat er bekeken wordt op het scherm. Bekijk hier onze touchscreen oplossingen!

 

 

Ben je op zoek naar een narrowcasting oplossing? Bij Future Forward ben je op het juist adres. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een uitgebreide bron op het gebied digitale bewegwijzering narrowcasting oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. 


In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen.