Druk op Enter om te zoeken

TODO
jul. 22.

Kunt u hybride werken met analoge borden?

Hybride werken, het is helemaal van deze tijd. Tijdens de corona crisis zijn mensen aanzienlijk meer thuis gaan werken, en de voorspelling is ook dat dit gedeeltelijk aanhoudt in de toekomst. Bureaus worden niet langer 5 dagen per week gebruikt, maar dat is best zonde. Als bureaus en kantoor- en vergaderruimtes een deel van de week leeg zijn, waarom zouden we ze niet opvullen? Dynamische werkplekken en  kantoorpanden zijn dan een uitkomst. Maar hoe breng je dit in praktijk?

Bewegwijzering is een belangrijk onderdeel van de oriëntatie in een gebouw. Door bewegwijzeringsborden en naamplaatjes weten we bedrijven en personen makkelijk te vinden. Voorheen was dit simpel. Ieder bedrijf had z’n locatie, ieder persoon zijn of haar bureau. Naamswijzigingen vonden sporadischer plaats, want bedrijven en personen bleven over het algemeen wel lang op hun plek. In deze hybride tijd, kan dit echter van dag tot dag wisselen. Hoe zorg je er dan voor dat bedrijven en personen toch terug te vinden zijn, ook al wisselen ze continu van plek?

pexels oluwaseun duncan 189476 v2

Het antwoord is simpel: maak uw bewegwijzering digitaal. Met bedrukte borden wordt het lastig om een dynamisch kantoorpand te bewerkstelligen. Het duurt lang en is complex om ze te vervangen, en het kost niet niks. Heeft u daarentegen digitale bewegwijzering, dan kan zo’n naamswijziging in een paar seconden zijn doorgevoerd. Werkt Peter op maandag, en Marieke op vrijdag? Dan voert u dit eenvoudigweg door in het systeem en voila, op maandag staat er Peter op het digitale naambordje, en op vrijdag Marieke. Wordt de vergaderruimte op maandagmiddag ingenomen door bedrijf A, en op woensdagochtend door bedrijf B? We voeren het door op de digitale naamborden. Dit geldt niet alleen voor de digitale naambordjes naast de bureaus of ruimtes, maar zelfs voor de bewegwijzeringsborden in de hal. Elk digitaal bewegwijzeringsbord kan op elk moment worden gewijzigd en is zo altijd up-to-date. De bezoeker weet waar hij heen moet, uw medewerker kan zijn of haar collega vinden, etc. In één centraal systeem heeft u het overzicht over alle digitale bewegwijzeringsborden en digitale naamborden in een gebouw, en kunt u helemaal mee met deze hybride manier van werken. U heeft niet langer onnodig lege plekken in uw kantoor, en iedereen kan nog steeds altijd de juiste persoon of het juiste bedrijf vinden.

lycs architecture U2BI3GMnSSE unsplash v2

Kortom, het vervangen van analoge bewegwijzering door digitale borden is een uitstekende oplossing voor de hybridisering van kantoren. Maar ook als dit minder voorkomt in uw kantoorgebouw is het een uitkomst. Door de efficiëntie, snelheid en kostenvermindering van digitale bewegwijzering, is het altijd voordelig, hybride of niet.

Heeft u interesse in de digitalisering van uw bewegwijzering? Neem contact op met één van onze experts. Wij maken oplossingen op maat en hebben meer dan 10 jaar ervaring. 

Kia Groeneveld