close

Druk op Enter om te zoeken

jan. 27.

Stap met ons het digitale tijdperk binnen

Digitaliseer uw bezoekersbeheer met moderne, digitale receptie kiosken

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om uw bedrijf verder te digitaliseren. Het belangrijkste is dat een digitale receptie alsook de software oplossing bij uw bedrijf past. Digitalisering kan dan zelfs interessant en uitdagend zijn, vooral als u de juiste IT experts aan uw zijde heeft die meehelpen uw bedrijf nog efficiënter in te richten.

Mocht u zich bezighouden met duurzaamheid en dit belangrijk vinden, is digitale receptie een goede en gebruiksvriendelijke optie. Het verbetert de gastvrijheid op een manier die helemaal binnen deze tijd past, en automatiseert eentonige en terugkerende  taken. Digitaal bezoekersbeheer is voor zowel bezoekers als medewerkers dé perfecte oplossing.

Een perfecte match

Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Er is een groot aanbod digitale receptiekiosken op de markt. Ze moeten alleen wél bij u passen. Wij bieden een aantal verschillende receptiekiosken aan, zodat u kan kijken welke het beste bij u aansluit.

digital reception simplisio

Als u een simpele desktop nodig heeft, is Simplisio iets voor u! Klein maar fijn!

digital reception compacto

De compacto heeft een elegant portretscherm en valt meteen op. De uiteenlopende functionaliteiten van deze receptie zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring.

digital reception moderno

De losstaande receptiekiosk, Moderno, is een echte eye catcher. Door de grootte van deze kiosk, is hij perfect voor grotere ruimtes.

Er is een software oplossing voor élk probleem

Naast hardware heeft u natuurlijk ook software nodig. Wij bieden standaard oplossingen aan, maar kunnen deze ook voor u op maat maken, zodat de Digitale Receptie nog beter past bij uw werkomgeving en publiek. Future Forward helpt u bij de stap naar digitalisering!

Kia Groeneveld

Laatste bericht: Stap met ons het digitale tijdperk binnen

Deel dit artikel

Stap met ons het digitale tijdperk binnen

close