Druk op Enter om te zoeken

1200 8002

Future Forward 2022 terugblik

Future Forward 2022 recap

We lopen tegen het einde van 2022 aan, maar voordat we de champagnefles ontkurken en beginnen aan de oliebollen, willen we graag nog even terugblikken op het afgelopen jaar. We zijn open en eerlijk over de hobbels die we onderweg zijn tegengekomen en wat we daarvan hebben geleerd, maar vertellen ook graag over de kansen die we hebben gepakt en wat onze plannen zijn voor 2023.

 

Wijze lessen

Afgelopen jaar hebben we wederom geleerd dat oog voor detail heel erg belangrijk is. We hebben onze focus teruggebracht naar waar die was in de jonge jaren van Future Forward: custom software. Het is beter om minder producten te hebben die krachtig en gedetailleerd zijn, dan je te richten op te veel dingen tegelijk en de aandacht voor details te verliezen. Je kan niet alles tegelijk willen. Vanaf dat realisatiepunt zijn we onze huidige producten gaan verbeteren, onze software gaan uitbreiden en de productwebsites te versterken. Een focus op alles en overal is vervangen door een herfocus op custom software. We zijn in basis een SaaS bedrijf dat custom software ontwikkelt. We zijn thuis in het ontwikkelen van custom software oplossingen, SaaS software, websites en mobiele applicaties, touchscreen oplossingen, kiosk software en digital signage. We willen hier graag dichtbij blijven. Ons doel is het ontwikkelen van software die perfect aansluit op de behoeften van een bedrijf en past binnen de organisatie. We houden van de diversiteit die dit werk met zich meebrengt; elke situatie is anders.

Een kansrijk jaar

En zo begonnen we weer te focussen op het versterken van onze hoofdproducten. We zijn in teams bij elkaar gaan zitten en hebben nagedacht over relevante nieuwe uitbreidingen voor onze producten en het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van onze oplossingen. Ook op marketing gebied kozen we een nieuw pad; we stelden onszelf open voor nieuwe manieren en strategieën om ons bedrijf op de kaart te zetten. 

Zo hebben we ons gratis ditital signage platform Castit uitgebreid en verbeterd, zodat het een bruikbare oplossing is voor nóg meer bedrijven. Onze signage software is nu een nóg sterker platform waarop alle soort informatiebronnen kunnen worden gebroadcast naar een scherm en bezoekers altijd worden voorzien van voor hen relevante informatie. We zijn dan ook trots op het feit dat onze gratis narrowcasting software duizenden tevreden gebruikers heeft. 

Daarnaast hebben we besloten een gratis versie te ontwikkelen van onze digitale receptie software. Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in de behoeftes van je bedrijf en je bezoekers, voordat je software voor bezoekersbeheer op maat laat ontwikkelen. Met de gratis digitale receptie software kun je eerst ontdekken wat je écht nodig hebt, zodat je later een oplossing op maat kan laten ontwikkelen die écht naadloos aansluit op je organisatie. 

Bovendien zijn we samenwerkingen aangegaan met nieuwe klanten, en hebben we  verder gebouwd aan  al bestaande relaties. We hechten grote waarde aan lange, sterke klantrelaties maar ook altijd op zoek naar en enthousiast over nieuwe samenwerkingen. Omdat we nieuwe klantrelaties zijn aangegaan, hebben we ons werk ook uitgebreid naar nieuwe gebieden, zoals Zwitserland, Duitsland en de VS. Dit willen we zeker blijven doen in het nieuwe jaar; het zou ontzettend gaaf zijn als onze producten beschikbaar zijn in nieuwe talen en in nieuwe gebieden. 

 

Teambuilding

Omdat onze collega’s de bouwstenen van ons bedrijf zijn, hechten we veel waarde aan teambuilding en groepsactiviteiten. We gingen het avontuur aan en gingen een weekendje weg de natuur in, waar we gingen raften en karten met het team. Dit was een actief uitje, maar we hebben ook lekker met elkaar gegeten om de elfde verjaardag van Future Forward Nis te vieren, en hadden vorige week nog een feestje om de feestdagen in te luiden. Een perfecte combinatie van hard werken, uitdagende avonturen, lekker eten en leuke feestjes. 

Future Forward team

Naast teambuilding, hebben we ook aan teamuitbreiding gedaan dit jaar. We hebben ervaren en bekwame leden aan ons team toegevoegd die met een frisse blik aan de slag zijn gegaan om te werken aan onze producten en ons bedrijf.  

 

Onze goede voornemens

Ook wij hebben goede voornemens. Naast meer sporten en gezonder eten, hebben we ook concrete plannen voor ons bedrijf:

  1. Ons nieuwe bedrijfsmotto is: Together, We Make IT Easier ~ hier willen we in het nieuwe jaar dan ook op voortborduren.
  2. We willen ervoor zorgen dat CastIt nog toegankelijkere gratis multiplatform digital signage software wordt, die overal en door iedereen kan worden geïnstalleerd.
  3. Onze gratis versie van digitale receptie, bezoekersbeheer software, zal beschikbaar worden gesteld zodat mensen hun wensen kunnen ontdekken voor een oplossing op maat.
  4. We willen investeren in het verbeteren van onze professionele hulp en support; we willen via meer platformen bereikbaar zijn om onze klant te helpen.

In algemene zin blijven we werken aan het bevorderen van onze online aanwezigheid, het versterken van onze organisatie, tijd en middelen investeren in marketing en het bijhouden en implementeren van de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied. We willen in staat zijn om u altijd de beste en nieuwste functionaliteiten te bieden.

 

Als laatste willen we al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dit jaar. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten in het nieuwe jaar, en verder te bouwen aan onze band en leuke projecten. Ook in 2023 willen we u voorzien van de beste service. Bovendien willen we onze geweldige collega’s bedanken, die zich elke dag weer inzetten om de beste producten op te leveren en het bedrijf te verbeteren op welke manier dan ook. 

Happy New Year from Future Forward team

We wensen u een hele fijne jaarwisseling toe en alle geluk en gezondheid in 2023!

Tags

future forward

Kia Groeneveld

and Nebojsa Gutesa