close

Druk op Enter om te zoeken

Een bedrijfsapp laten maken? - Voordelen voor jouw bedrijf

De afgelopen decennia is er een enorme groei opgemerkt in het gebruik van mobiele applicaties voor bedrijven.

De afgelopen decennia is er een enorme groei opgemerkt in het gebruik van mobiele applicaties voor bedrijven. Kleine, middelgrote en grote bedrijven gebruiken steeds vaker een enterprise app om hun gehele bedrijfsproces te vergemakkelijken. Het stelt hen in staat alles te integreren, van softwaretoepassingen tot hardware systemen.

''Een zakelijke app biedt een slimme en efficiënte manier om het bedrijf te runnen.''

En laat een bedrijfsapp hier nou juist de perfecte oplossing voor zijn. Een bedrijfsapp helpt zowel bij het vergroten van de werknemersbetrokkenheid, als bij het verbeteren van het besluitvormingsproces, het verhogen van de productiviteit. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Heeft jouw bedrijf nog geen app? Hier zijn de voordelen van een op maat gemaakte app voor jouw bedrijf:

Verhogen van productiviteit

Communicatie is een factor die veel invloed heeft op de productiviteit. Een sterke communicatiestroom zorgt voor het sneller afhandelen van bepaalde bedrijfsprocessen. 

Een bedrijfsapp zorgt voor meer mobiliteit onder de medewerkers. Met een bedrijfsapp hebben medewerkers alle informatie binnen handbereik. Dit biedt een gemakkelijkere manier van communiceren tussen verschillende afdelingen, projectteams en individuele medewerkers.  Daarnaast zorgt het voor een betere en snellere samenwerken, wat leidt tot meer motivatie en betere resultaten. Kortom een bedrijfsapp:

  • Is altijd en overal toegankelijk
  • Zorgt voor flexibiliteit
  • Verbetert de interne communicatie 

Tijd besparing met een efficiënte workflow

De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwares. Waarschijnlijk jouw bedrijf ook. Bij een goedwerkende app, wil je dat alle informatie bereikbaar is via één plek. Integraties maken dit mogelijk. Door de integratie met de bestaande systemen van het bedrijf, wordt de inhoud samengevoegd. Er hoeft dus geen tijd te worden besteed aan het onnodig dupliceren van inhoud. Medewerkers hoeven niet meer van hier naar daar te lopen voor de nodige gegevens, want ze hebben alle informatie op één plek. Processen worden automatisch bijgewerkt waardoor de verantwoordelijkheden voor gegevensverwerking wegvallen. Dit alles bespaart tijd en draagt bij aan een efficiënte workflow.

Betrokkenheid en merkbeleving

Interne merkbeleving is net zo belangrijk als externe merkbeleving. Je wilt immers dat de medewerkers zich betrokken voelen en meedenken in het belang van de organisatie. Een bedrijfsapp op maat met het design & de look en feel binnen jouw organisatie ondersteunt de betrokkenheid van het personeel. Dit wordt versterkt door de toegang van contactinformatie. Dit zorgt voor onderlinge verbinding. 

Met een bedrijfsapp informeer je eenvoudig medewerkers via persoonlijke notificaties over het laatste nieuws, belangrijke interne informatie, interne vacatures en meer. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van feedbackformulieren. Zo weet je precies wat jouw personeel nodig en blijft de app up-to-date en gebruiksvriendelijk.

Een succesvolle bedrijfsapp voor SPIE Nederland

SPIE Nederland gaf ons de kans een bedrijfsapp voor hun te ontwikkelen. Onze samenwerking met SPIE Nederland was een enorm succes, wat resulteerde in meer dan 1.000 downloads van de app binnen een week na de lancering.

De INSPIE app voor SPIE Nederland. 

Op zoek naar een bedrijfsapp op maat? - Wij helpen je graag! - 

Een interne app voor jouw bedrijf stroomlijnt processen, verhoogt de productiviteit en vergroot de flexibiliteit. Al deze voordelen maken uw organisatie competitiever, houdt het personeel tevreden en helpen je de concurrentie voor te blijven. Bekijk de Incompany website of neem contact met ons op.

Future Forward is een uitgebreide bron en expert op gebied van digitale bewegwijzering en digital signage oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen. 

Laatste berichten

Deel dit artikel

Een bedrijfsapp laten maken? - Voordelen voor jouw bedrijf

close