close

Druk op Enter om te zoeken

jun. 5.

Is er nog plek? Reserveren doe je met de Durango App!

Yes! De terrassen zijn sinds 1 juni weer open! Alleen zomaar even neerploffen is er helaas niet meer bij.

Yes! De terrassen zijn sinds 1 juni weer open! Alleen zomaar even neerploffen is er helaas niet meer bij. Of de gasten naar een restaurant of café gaan, het reserveren voor een tafel is verplicht vanaf 1 juni. De enige plek waarvoor je niet hoeft te reserveren, is een plek op het terras. Verder geldt dat er maximaal 30 gasten binnen mogen zitten. Maar hoe weet je nu of het druk is of niet? Met mooi weer en in het weekend zit het terras hoogstwaarschijnlijk bomvol. Dan ben je wel even bezig met een plekje zoeken.

We hebben het allemaal waarschijnlijk wel eens meegemaakt. Op vrijdagavond wil je jouw favoriete plek binnenlopen, is het vol. Daarna struin je met vrienden andere cafés om te kijken of er ergens gezellig een plekje vrij is. Momenteel is het verplicht om te reserveren. Hoe ga je reserveren en hoe weet je of er dadelijk plek is bij jouw favoriete terras of bar? Bellen of reserveren via het internet is waarschijnlijk waar de meeste mensen aan denken. Sinds de terrassen weer open zijn bieden de meeste bars, café’s en restaurants de optie aan om via hun website te reserveren. Maar is het niet veel makkelijker om alles in één overzicht te hebben en snel te reserveren via een app? 

Durango screenDurango reserveren met één klik

Durango is een gratis platform waarbij de gebruikers op elk moment een live overzicht hebben van het aantal vrije plaatsen in hun favoriete bars, cafés of restaurants. De horecagelegenheden die gebruikmaken van Durango staan in een overzichtelijke en doorzoekbare lijst. Gasten checken eenvoudig via Durango wanneer bars, cafés en restaurants plek hebben. Naast het weergeven van een live overzicht, heeft Durango nog veel meer functies. Zo kunnen gasten met één klik reserveren en de belangrijkste details lezen over de horecagelegenheid. Denk aan:

  • Foto’s van de horecagelegenheid
  • De openingstijden
  • De locatie (beschikbaar via maps)
  • Het menu 
  • Het muziekgenre en het volume 
  • Het aantal likes 

 Durango profiel horecagelegenheidDurango Informatie Details

Voordat je vrijdag de kroeg in gaat, hoef je alleen even de app te checken! Zijn er 5 of 10 plekken vrij in jouw favoriete bar? Dan reserveer je eenvoudig jouw plekje via de app voordat je de stad in gaat. 

Nieuwe gasten aantrekken wordt een gemak voor ondernemers. De reserveringsapp is een kans wanneer het aankomt op marketing en communicatie met potentiële gasten. Er is ook nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van Durango voor het personeel. Komt er een nieuwe tafel vrij? Pas het direct aan met de handheld of tablet. Is het te druk en loopt het terras vol? Geen probleem! met één klik geef je door dat alle plaatsen bezet zijn. De informatie is gemakkelijk aan te passen, of dit nu via een desktop, handheld of tablet is. Blijf up to date met het invoerpaneel. 

Durango invoerpanel

Wij, Future Forward zijn hard bezig met de doorontwikkeling van Durango. Ben jij een horeca ondernemer? Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen? Meld je dan nu aan via isernogplek.nu of check de website voor meer info! Stekkievrij.nl

 

 

Jaimy Straver

Laatste bericht: Stab project

Deel dit artikel

Is er nog plek? Reserveren doe je met de Durango App!

close