Druk op Enter om te zoeken

TODO

Digitale Bewegwijzering voor binnen 6 Voordelen

Bewegwijzering in gebouwen zoals grote werkplekken, zorginstellingen, universiteiten en business centers heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. De manier waarop bewegwijzering wordt toegepast is in de laatste jaren enorm veranderd. Van digitale schermen op strategische plekken tot touchscreen kiosks. Digitale bewegwijzering verbetert de ervaring van bezoekers en gasten en helpt hen eenvoudig de weg te vinden binnen uw faciliteit, gebouw, kantoor of campus.

Narrowcasting en Digitale Bewegwijzering

Digitale bewegwijzering is een vorm van digital signage en heeft talloze mogelijkheden en voordelen ten opzichte van statische bewegwijzering. Tegenwoordig is digitale bewegwijzering overal te vinden en de mogelijkheden zijn oneindig. Van digitale schermen, digitale recepties, informatieschermen die via touchscreen werken tot digitale naam- en deurbordjes. Kortom, de technologie van vandaag heeft de bewegwijzering in gebouwen getransformeerd. Heeft jouw gebouw nog geen digitale bewegwijzering? Hier zijn de voordelen:

Snelle en eenvoudige besluitvorming

De eerste indruk is belangrijk. Zeker als het om de eerste indruk gaat van bezoekers en gasten. Digitale bewegwijzering biedt altijd en direct de route aan degene die het nodig hebben. Ook wanneer er even geen personeel aanwezig is. Met digitale bewegwijzering wijst u nieuwe bezoekers eenvoudig de weg. Interactieve plattegronden kunnen bezoekers precies zien welke route zij moeten volgen om op de juiste bestemming te komen.

Personaliseer navigatie

Met interactieve wayfinding wordt de informatie afgestemd op uw bezoeker. Komt uw bezoeker voor een afspraak? Dan kan de bezoeker zich aanmelden en zien op welke verdieping hij of zij moet zijn. Is de bezoeker of gast op zoek naar een specifieke plek of afdeling binnen uw gebouw? Via een touchscreen kiosk kunnen bezoekers de informatie aanklikken die voor hen relevant is.

Altijd up-to-date

In tegenstelling tot statische bewegwijzering, zal de digitale informatie altijd actueel zijn en mensen leiden naar waar ze heen moeten. Statische bewegwijzering is kortweg niet praktisch. Het doorvoeren van aanpassingen in de bewegwijzering of bij naamsveranderingen in deurbordjes kost enorm veel tijd en geld. Vooral als het gaat om een snelwerkende omgeving waarbij er vele wisselingen zijn in de (bedrijfs)namen. Denk aan vergaderruimtes, flex kantoren, ziekenhuizen met de aanwezigheidsborden of andere naamsveranderingen. Met digitale bewegwijzering en bebording kunnen deze veranderingen met één klik worden doorgevoerd. Kortom, de software zorgt ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Gebruik meerdere platforms

Digitale bewegwijzering is veel meer dan alleen digitale schermen. Het is een systeem dat bezoekers vertrouwd raken met plattegronden en routes voordat zij ooit een voet op de locatie hebben gezet. Het stelt bezoekers en gasten in staat om via hun telefoon snel hun route te bekijken. Het is een enorm voordeel om de plattegrond in ieders zak te stoppen!

Integraties

Digitale bewegwijzering stelt u in staat om bestaande software te koppelen. Zo kunnen online agenda’s gekoppeld worden waardoor de geplande meetings automatisch weergeven worden. Op deze manier is iedere werknemer op de hoogte van welke vergaderingen er zijn er waar deze plaatsvinden.


Gedetailleerde informatie

Bij statische bewegwijzering zorgt gedetailleerde informatie al gauw voor te veel informatie. Door gebruik te maken van digital signage en narrowcasting voorziet u bezoekers van gedetailleerde informatie. Digitale bewegwijzering maakt veel meer mogelijk dan alleen point-to-point richtingen. In tegenstelling tot statische bewegwijzering bevat digitale bewegwijzering variabelen. Digitale informatiekiosken kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met bedrijfsgidsen om bezoekers te helpen met mensen vinden, niet alleen kamers. Menu's bieden meerdere zoekopties, zoals bedrijfsafdelingen, voorzieningen, ontspanningsruimten en uitgangen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om gedetailleerde informatie van verdiepingen te laten zien. Bijvoorbeeld welke afdeling zich waar bevindt of welke winkels er op welke verdiepingen gevestigd zijn.

Op zoek naar de juiste bewegwijzering? - Wij helpen jou graag!

Future Forward is een uitgebreide bron en expert op gebied van digitale bewegwijzering en digital signage oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen. Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!