Druk op Enter om te zoeken

TODO

De belangrijkste voordelen van een vastgoedbeheersysteem

Een vastgoedbeheersysteem heeft de manier waarop vastgoedbeheerders, hotels en gebouw managers omgaan met verschillende beheertaken veranderd. Door vastgoedbeheer software is het managen van vastgoedbeheer makkelijker geworden. 

Administratieve taken zijn tijdrovend. Hierdoor kan de focus op de kernactiviteiten onbedoeld verminderen. Vastgoedbeheer software is een betrouwbare oplossing bij het aanpakken van uitdagingen. Automatiseer bedrijfsactiviteiten die gebruikelijk uren werk vergen. Bovendien gaan de voordelen veel verder dan alleen tijdwinst. Benieuwd hoe jouw bedrijf of vastgoed kan profiteren van vastgoedbeheer systemen? Wij hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Op maat gemaakte software voor vastgoedbeheer

Er zijn talloze software te vinden voor het beheren van uw vastgoed. Veel van deze vastgoedbeheersystemen zijn gefocust op de massamarkt. Dit betekent dat ze te veel functionaliteiten bevatten waarvan er veel onnodig zijn. Het kiezen van een verkeerd systeem dat niet aansluit op uw behoeften kost zowel geld als tijd. Simpel, omdat u nog steeds zal rondlopen met dezelfde problemen. Daarom is het voordelig om op maat gemaakte vastgoedbeheer software te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om aan uw eisen te voldoen.

Efficiënte communicatie

Het beheren en managen van meerdere gebouwen vraagt om een goede communicatie tussen de verhuurders, huurders en bezoekers. Het contact tussen huurders kan soms moeizaam verlopen. Zeker als het contact alleen via email en telefoon verloopt. Met een vastgoedbeheersysteem wordt deze barrière geëlimineerd en verbeter je de manier waarop jij communiceert met de huurders. Een vastgoedbeheer systeem stelt verhuurders, huurders en bezoekers in staat om snel en duidelijk informatie te delen. Huurders kunnen inloggen op hun eigen profiel en alle benodigde handelingen uitvoeren. Door toegang te bieden tot een portaal, kunnen de huurders op elk moment van de dag een onderhoudsvraag rapporteren, elke update volgen, en contact opnemen met de verhuurders. Doorgaans worden huurders automatisch op de hoogte gebracht wanneer de huur wordt gewijzigd, wanneer er late vergoedingen optreden, wanneer de huurder aan de beurt is om een ​​huurovereenkomst te ondertekenen en wanneer een onderhoudsaanvraag een update ontvangt. Daarnaast kan je een persoonlijk bericht sturen naar één persoon of een groep huurders. Dit leidt tot verbondenheid, een sterke communicatiestroom en een verbeterde samenwerking tussen de partijen.  

Real-time toegang tot informatie

Het beheren van vastgoed vergt veel administratie en documentatie. Een duidelijk overzicht hebben, kan daarom soms lastig zijn. Een vastgoedbeheersysteem zorgt ervoor dat alle informatie betreft documentatie, verhuurovereenkomsten, boekingen, registraties altijd toegankelijk is voor de aangewezen personen. Door de informatie in de cloud op te slaan blijft iedere partij up-to-date en blijven iedereen op één lijn. Transparantie schept vertrouwen en door al deze informatie op één plek te bewaren, biedt u uw huurders, bezoekers en alle betrokken partijen gemoedsrust. 

Naast dat een vastgoedbeheersysteem ervoor zorgt dat alles georganiseerd verloopt, heeft het centraliseren van documentatie nog een voordeel. Het beschermt u van het verliezen van gegevens, of misplaatsing van bestanden. Hiermee voorkomt u onnodige vertragingen. 

Naadloos onderhoudsbeheer

Als vastgoedbeheerder wilt u dat de panden in goede staat zijn voor de volgende huurders en bezoekers. Een goed systeem ondersteunt u hierbij met onderhouds tickets. Beheerders en onderhoudspersoneel hebben toegang tot deze tickets. Het bijhouden en onderhouden van de panden op een efficiënte en georganiseerde is op deze manier heel eenvoudig.

Mobiliteit en schaalbaarheid

Cloud software heeft veel voordelen en betekent voor vastgoedbeheerders vooral: vrijheid, gemak en gemoedsrust. Alles is georganiseerd op één platform die toegankelijk is via desktop en een app. Met verbeterde toegang tot belangrijke informatie kunt u activiteiten sneller voltooien en sneller reageren op de behoeften van uw huurders en bezoekers. Voor vastgoedbeheerders en gebouw managers die constant van locatie naar locatie rennen, is mobiliteit dus een enorm voordeel. Daarnaast, de mobiliteit zorgt voor een hoge tevredenheid onder de huurders en bezoekers. 

Bovendien, terwijl u uw vastgoed laat groeien, groeit de software met u mee. Opslag kan gemakkelijk worden uitgebreid wanneer u die nodig heeft. Dit is vooral handig als u meerdere gebouwen heeft. Schaalbaarheid maakt het voor vastgoedbeheerders mogelijk om ruimte toe te voegen aan extra huurders, medewerkers, leveranciers, bezoekers en meer.

Beveiliging

Het onderhoud van verouderde beheersystemen is vaak gecompliceerd en duur. Het is niet iets wat een beheerder gewoonweg kan negeren. Oude systemen kunnen traag of instabiel worden. Veiligheid komt in het geding en je loopt gevaar dat gevoelige data op straat komt te liggen. Daarom is het beschermen en veilig stellen van gevoelige data juist zo belangrijk. De schaalbare softwares worden automatisch geüpdatet. Hierdoor worden eventuele veiligheidslekken snel opgelost en is de software snel en stabiel. 

 

Vastgoedbeheer software verbetert de prestaties van uw bedrijf. Van het controleren van betalingen, het registreren van bezoekers, tot aan het beheren van de catering. Een vastgoedbeheer systeem helpt u om al uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Met de automatisering wint u kostbare tijd, een hogere tevredenheid die u kunt gebruiken bij de groei van uw bedrijf. 

 

Samengevat, het kiezen voor een vastgoedbeheer software heeft veel voordelen zoals:

 • Bespaart tijd
 • Bespaart geld
 • Minimaliseert de administratiekosten
 • Documentatie en taken gecentraliseerd op één platform
 • Vergemakkelijkt het beheren van bestellingen
 • Verbetert de communicatie tussen alle partijen
 • Geeft inzicht in dagelijkse leidinggevende taken
 • Biedt realtime coördinatie tussen meerdere gebruikers
 • Vergemakkelijkt het delegeren van werk en het bijhouden van deadlines
 • Meldings- en waarschuwingsfunctie
 • Automatiseert de dagelijkse operationele workflow
 • Automatiseert financiën en onderhoud.

Daarnaast is de software cloud based, wat ook zijn voordelen heeft:

 • Goedkoper 
 • Het biedt automatische back-ups en updates
 • Flexibel en verhoogt de efficiëntie
 • Schaalbaarheid
 • Integratie met andere software
 • Toegankelijk vanaf verschillende apparaten

Op zoek naar een betrouwbaar Vastgoedbeheersysteem?

Propcentral, ontwikkeld door Future Forward, verandert het kantoor in een moderne comfortabele omgeving en verbindt beheerders, huurders en bezoekers van een gebouw. Propcentral is inmiddels uitgerold en erkend door vastgoedorganisaties in Europa als Cushman & Wakefield, UBS en Schiphol RE.

Everything in our buildings has to be at the highest service level. We’ve managed to achieve this level with the help of PropCentral. Managing everything is so simple now and most important; at one digital platform! Tenants are delighted with its features. Maike van der Weijden, Cushman & Wakefield, Hospitality Manager SECOYA

Met de volgende Propcentral tools is alles binnen handbereik:

 • Bezoekersregistratie
 • Afspraken beheren
 • Reserveren van werkplekken en vergaderruimtes
 • Ticketsysteem voor (technisch) onderhoud en support
 • Catering en banqueting module
 • Parkeermanagement
 • Document manager
 • Community manager

Meer weten? Bezoek de website

Of neem contact met ons op!

Tags

narrowcasting