Druk op Enter om te zoeken

‘’Digital Signage is de key voor een unieke franchiseformule.’’

''Hoe Cuts & Colours Digital Signage gebruikt om hun service en klantervaring te verbeteren.''

Cuts & Colours

Met meer dan 10 locaties is Cuts & Colours is uitgegroeid tot de kapsalonketen van regio Zuid-Holland. De innovatie kapperszaak biedt klanten een no-nonsense haarbeleving met en zonder afspraak. En voor de klanten die niet willen wachten maakt Cuts & Colours gebruik van de slimme online check-in service.

Cuts & Colours is niet zomaar een kapperszaak, zij gaat een stap verder, verlegt haar grenzen en legt de lat hoog als het gaat om de service en klanttevredenheid. Met technologie maakt Cuts & Colours het verschil door wachttijden en onzekerheid weg te nemen bij klanten.  - Cuts & Colours 

 

De uitdaging

Cuts & Colours heeft altijd de wil om zichzelf te overtreffen. Zo ontstond de vraag: ’’Hoe kunnen we de haarbeleving en de klanttevredenheid nog meer verhogen?’’ Daarbij vroeg Cuts & Colours onze hulp en samen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw uniek concept.

 

Het proces

Samen met Cuts & Colours gingen we op zoek naar een passend nieuw concept waarbij Digital Signage de hoofdrol speelt. Met behulp van ons eigen CastIt platform hebben wij eenvoudig de interactieve digital signage en een custom applicatie kunnen ontwikkelen voor onze partner. Hierdoor onderscheidt het bedrijf zich met hun unieke formule waardoor ze met kop en schouders boven hun concurrentie uitsteken. 

De applicatie, die op een groot touch-scherm wordt uitgevoerd, bevindt zich bij de ingang van elke Cuts & Colours-salon. Het trekt meteen de aandacht van de klanten die het regelmatig gebruiken om snel in te checken voor hun volgende afspraak.

 

Een gedurfde mix van design en nieuwe technologie

In samenwerking met de klant hebben wij kleur, typografie en beeldmateriaal afgestemd. Passend bij het merk zijn de sportieve flitsende kleuren en visueel aantrekkelijke beelden. De touch-applicatie toont alle beschikbare producten en behandelingen die Cuts & Colours aanbiedt evenals de bijbehorende prijzen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface begeleidt de klant stap voor stap door het proces en laat ze de combinatie kiezen die bij hun past. Of ze nu op zoek zijn naar een standaard ‘wash & cut’ of zich wat avontuurlijker willen laten behandelen en kiezen voor de ‘creative cut & style’ samen met ‘creative colour’ behandeling, alles kan geboekt worden.

Cuts & Colours doelstelling was wachttijden en onzekerheid wegnemen. Samen met de klant en door onze ervaring, leek interactieve narrowcasting de beste oplossing. Wij ontwikkelde een incheck procedure voor de touchscreens. Met deze touchscreen lopen klanten een selectieproces door. 

Terwijl de klanten de check-in procedure doorlopen, kunnen ze de kniptijd selecteren en met de aanvullende mobiele app van Cuts & Colours, meer te weten komen over het spaarsysteem. Daarnaast, kunnen ook kiezen voor een verfrissende kop koffie die de algemene klantervaring aangenamer maakt. Wanneer het inchecken is voltooid, ontvangt de klant een kleine afdruk met de bijbehorende producten en behandelingen, die vervolgens naar de desbetreffende kapper kan worden gestuurd. Op deze manier kunnen ze er zeker van zijn dat ze de juiste service verlenen. En om wachttijden aangenamer te maken, biedt het touchscreen een ''lookbook'' waarbij klanten kunnen bekijken welke kapsels trending zijn en het beste bij hun passen. 

Kortom, we hebben we een nieuw check-in systeem ontworpen dat modern, innovatief, opvallend maar vooral efficiënt is.

Cuts & Colours touchscreen system.

Het resultaat

Cuts & Colours is het perfecte voorbeeld van hoe CastIt gebruikt kan worden als een unieke franchiseformule. De haarbeleving verhogen is dus zeker gelukt. Dit innovatieve concept heeft Cuts & Colours concurrentievoordeel bezorgd.  

Voordelen:

  • Promoot producten en acties bij klanten. 
  • Inhoud kunnen bijwerken wanneer nieuwe promoties live gaan, in overeenstemming met het bredere marketingplan van Cuts & Colours.
  • Wachttijden verzachten en onzekerheid wegnemen bij klanten. 
  • Effectieve manier van planning met het check-in systeem.
  • Een kosteneffectieve narrowcasting-oplossing en gebruiksvriendelijke software.

 

Bent u op zoek naar een unieke interactieve narrowcasting oplossing? 

Future Forward is een uitgebreide bron voor digital signage oplossingen, van software- tot app-ontwikkeling. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf. In de wereld van faciliteiten, laten wij design, strategie en technologie met betrekking tot narrowcasting en digitale bebording samenkomen. Neem hier contact op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden!