close

Druk op Enter om te zoeken

mrt. 30.

Castit - Interactieve digitale signage

Een narrowcasting systeem voor élk scherm

Castit is een moderne digital signage oplossing waarmee u uw eigen narrowcasting kanaal kunt aanmaken en op een effectieve manier uw boodschap kunt delen met uw publiek. Via het CastIt systeem verspreidt u de noodzakelijke informatie naar alle schermen, en wordt de data gecacheerd in geval van slechte verbinding. Zo werkt CastIt altijd en overal.

Communiceer met uw publiek en houd hen op de hoogte!

Middels CastIt kunt u de belangrijkste informatie uitlichten of uw bezoekers eenvoudig wegwijs maken door uw gebouw. Maak visueel aantrekkelijke content voor uw schermen en verbeter de bezoekerservaring met deze moderne manier van informatievoorziening. Uw bezoekers en medewerkers zullen altijd op de hoogte zijn, aangezien het platform automatisch bijgewerkt en gewijzigd wordt.

Apps voor elke gelegenheid

Het CastIt platform beschikt over verschillende gratis apps, en kan worden gekoppeld aan externe software. Op deze manier wordt de informatie op uw scherm automatisch bijgewerkt. Via CastIt kunt u bijna alles uitzenden, van websites tot nieuwskanalen. Als alles eenmaal is ingesteld, is het niet langer nodig om handmatig nieuwe informatie in te voeren wanneer wijzigingen optreden. Dit gebeurt automatisch, en scheelt enorm veel tijd en geld.

Een digitale ervaring voor bezoekers én medewerkers!

Met Castit kunt u op een simpele maar professionele manier uw boodschap overbrengen aan uw publiek. Met de digitale signage software kunt u eenvoudig en snel content maken voor uw digitale signage scherm. Met deze tool voor bezoekersbeheer kunt u alle soorten  informatie delen, van agenda’s en websites tot menukaarten en weerberichten. Kortom, CastIt is een gebruiksvriendelijk narrowcasting platform dat uw bedrijf verbindt aan uw publiek.

Aleksandar Kitanovic

Laatste bericht: Castit - Interactieve digitale signage

Deel dit artikel

Castit - Interactieve digitale signage

close