close

Druk op Enter om te zoeken

Bewegwijzering voor een Corona-Proof kantoor

Are you looking for corona signage or instructions for your organization? It is important that offices, stores, restaurants and public places communicate these measures in a clear way. Narrowcasting makes your message clear.

Bewegwijzering voor een Corona-Proof kantoor

De impact van het Coronavirus op het dagelijkse leven is groot. Het blijft belangrijk om protocollen van het RIVM zoals de 1.5 meter, het dragen van mondkapjes etc. te respecteren. Veel bedrijven en winkels zoeken daarom manieren om hun bewegwijzering en informatievoorziening aan te passen. 

Het tonen van de juiste instructies is belangrijk op zowel kantoor en de werkvloer als in horecagelegenheden, winkels, musea, scholen en verpleeg- en ziekenhuizen. Met de steeds veranderende protocollen en maatregelen is het niet handig om een statische oplossing te kiezen zoals stickers. Kies daarom voor een dynamische oplossing zoals narrowcasting. Met behulp van digitale schermen worden de juiste instructies weergeven en zorg jij voor een Corona proof omgeving.

 
houd 2 meter afstand   Draag een masker    Was vaak uw handen   Blijf thuis bij symptonen   Vermijd grote groepen

Bewegwijzering en instructies voor Corona

Met behulp van narrowcasting breng jij de instructies en veiligheidsmaatregelen eenvoudig, maar impactvol over. Zijn er teveel mensen binnen? Met één klik wordt het scherm bijgewerkt met de informatie dat mensen bijvoorbeeld even moeten wachten. Daarnaast is het mogelijk om andere waardevolle inhoud te tonen. Denk hierbij aan nieuwsupdates, social media updates, en andere belangrijke informatie die voor jouw organisatie van belang is. Corona bewegwijzering instructies

Toon de meest up-to-date instructies, begeleid bezoekers en zorg voor een veilige omgeving. 


Meer informatie over specifieke bewegwijzering, vanwege het coronavirus? Neem hier contact met ons op of bel ons op 0181-413112.

Voor organisaties die afgelopen maanden open bleven, zoals supermarkten, zorginstellingen, apotheken en meer, speelde narrowcasting een unieke rol bij het communiceren met hun klanten, bezoekers en gasten. In tegenstelling tot statische informatie biedt narrowcasting veel meer voordelen en opties:

1. Veiligheids- en preventiemaatregelen

Meer dan ooit zijn digitale schermen een vitale schakel tussen bedrijven, werknemers en hun klanten. Sociale afstand en naleving van hygiëne op de werkplek zijn belangrijke overwegingen voor bedrijven die proberen om meer normale activiteiten te hervatten.

Zo helpen digitale schermen bij het overbrengen van veiligheids- en preventiemaatregelen. Gezondheidsrichtlijnen en maatregelen veranderen regelmatig. Narrowcasting geeft direct essentiële informatie weer over de laatste gezondheidsrichtlijnen en veiligheidstips. Statische informatie, zoals stickers en posters, worden vaak over het hoofd gezien. Niet alleen maakt narrowcasting meer indruk, maar gaat narrowcasting ook een stapje verder. Toon informatie en animaties over: 

  • Hoe lang je je handen moet wassen 
  • Hoe veel sociale afstand er genomen moet worden
  • Hoe mensen op de juiste manier een masker moeten dragen 

Door informatie deze informatie aan te bieden, kan digital signage helpen om veiligere omgevingen te creëren en op zijn beurt betere klantervaringen te creëren. 

2. Interactieve bewegwijzering

Werkgevers zullen de werkruimte en kantoren snel moeten aanpassen. Een van de meest eenvoudige verandering is het gebruik van interactieve en digitale bewegwijzering. Het helpt iedere bezoeker en klant tijdens het Coronavirus om op de juiste bestemming te komen. Toon de juiste informatie in de toon van jouw merk. De wayfinding strategie zal een belangrijke rol spelen om mensen veilig te houden wanneer ze terugkeren naar hun werkplek of wanneer zij een plek bezoeken.

3. Wachtrij beheer

Narrowcasting is een directe tool om klanten te ondersteunen bij het wachten. Nu, tijdens deze pandemie is er nog maar een maximaal aantal gasten toelaatbaar in openbare ruimtes. Narrowcasting tools kunnen het wachtrijbeheer ondersteunen. Door hier gebruik van te maken optimaliseren supermarkten, winkels en andere bedrijven, de klantstromen en de geschatte wachttijden om lange wachtrijen te voorkomen. Tegelijkertijd is het mogelijk om reclame te maken voor de producten en de aankooplimieten te tonen. Dit zorgt voor zowel een vermindering van toestroom van het publiek als frustratie van de klant.

4. Slimme narrowcasting tools

Een narrowcasting systeem biedt ook interactieve voordelen. Zo kan een tracking systeem worden ingezet om een boodschap of waarschuwing te verzenden naar een specifieke verdieping of unit. Zo weten aan de ene kant medewerkers welke verdieping zij beter kunnen vermijden en aan de andere kant weten medewerkers of zij beter thuis kunnen blijven.

Corona bewegwijzering voor jouw branche

Ben jij op zoek naar corona bewegwijzering of instructies voor jouw branche? Het is belangrijk dat kantoren, winkels, horeca en openbare gelegenheden deze maatregelen op een duidelijke manier communiceren. Digitale schermen ondersteunen de communicatie met zowel bezoekers als medewerkers. De digitale schermen zijn praktisch, overal toepasbaar en tonen elke gewenste informatie en bebording. 

Met narrowcasting toon jij de gewenste inhoud op het scherm. Combineer de veiligheidsmaatregelen met jouw social media feed en wissel de informatie op het scherm af, zo maakt jouw organisatie ook nog een beetje reclame. Wij zorgen ervoor dat ze op de strategische plekken worden geïnstalleerd voor het maximale bereik. 

 


Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem hier contact met ons op of bel ons op 0181-413112.

 desinfectie       blijf zoveel mogelijk thuis   Draag een mondkapje   Schud geen handen   Corona apps en narrowcasting

Kies voor Narrowcasting! 

Met Castit communiceer je op een eenvoudige en professionele manier jouw boodschap aan jouw doelgroep. Door middel van onze narrowcasting software maak je eenvoudig de inhoud voor jouw narrowcasting scherm of dit nu een zakelijk tv-kanaal, digitaal visitekaartje of menubord is. Castit toont jouw gewenste inhoud zoals; website informatie, social media feed, werkroosters, vergaderingen of bedrijfsprestaties, alles is mogelijk. Castit is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en verbindt jouw bedrijf met jouw publiek. Registreer nu of Check it out! CastIt.nl

 

Jaimy Straver

Laatste bericht: Het Stab project

Deel dit artikel

Bewegwijzering voor een Corona-Proof kantoor

close