close

Druk op Enter om te zoeken

dec. 29. Websites

Plastic Fantastic

Onze samenwerking met Indorama Ventures Europe, de grootste producent en wereldleider op het gebied van plasticproductie voor verpakkingsdoeleinden. 

Indorama Ventures Europe

Met 123 vestigingen, opererend in 33 landen en ruim 24,000 medewerkers is Indorama Ventures Limited de grootste producent en wereldleider op het gebied van plasticproductie verpakkingsdoeleinden. 

In 2015 bestond Indorama Ventures Europe 25 jaar en organiseerde een Open Dag voor zijn medewerkers, contractors en zakelijke relaties. Wij kregen de kans en stonden te springen om deze multinational hierbij te helpen!De uitdaging

Wij kregen de opdracht om de website voor dit evenement te ontwikkelen. Daarbij was de uitdaging om een thematische huisstijl te ontwikkelen waarbij de Indiase en Thaise roots van het moederbedrijf en de langdurige traditie van samenwerking met Nederland tot uiting komen.

Veel vrolijke kleuren, Indiase en Nederlandse stijlelementen werden gebruikt om o.a. een responsive microwebsite, uitnodigingen en posters te ontwikkelen. Het project kenmerkt zich door de relatief korte doorlooptijd van slechts drie weken en het beperkte budget. De onderstaande afbeeldingen illustreren het eindresultaat en de look en feel van de website.

 

Indorama Open House Day 1

Indorama Open House Day 2

Het resultaat

De Open Dag was een groot succes! Indorama Ventures Europe ontving de Open Dag Award 2015 van het Educatief Informatiecentrum Mainport Rotterdam. Het bedrijf won deze prijs als teken van erkenning voor hoge kwaliteit van de organisatie van de tentoonstellingen en fabrieksbezoeken.

 

Future Forward/Portstream heeft onze wensen in een goed plan samengevat. Op basis van dit plan is een mooi beeldmerk gemaakt dat voor diverse uitingen is gebruikt. Door het advies van Portstream om een website voor de registratie te gebruiken, hebben we veel aanmeldingen kunnen verwerken én veel tijd kunnen besparen.

Future Forward/Portstream heeft snel en vakkundig geanticipeerd op diverse verzoeken. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en de kosten zijn goed bewaakt.

Linda van Schaik
Executive Assistant

 

Op weg naar de toekomst

In 2020 mochten wij onze prettige samenwerking met Indorama Ventures Europe voort zetten! Opnieuw gaf Indorama zijn webdevelopment uit handen. Dit keer was de opdracht om een nieuwe wervingssite voor Indorama te bouwen. Door samen te brainstormen kwamen we met een geavanceerde, responsive website die gebaseerd is op WordPress.

De door ons ontwikkelde website heeft een strakke, minimalistische vormgeving en is afgestemd op het gebruiksgemak, zowel voor de beheerders als voor de bezoekers. Neem hier een kijkje op de nieuwste website die we voor Indorama hebben ontwikkeld!

 

 

Developer of programmeur inhuren? Kies ons!

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring in software- en webontwikkeling is Future Forward een uitgebreide aanbieder van outsourcingsdiensten via haar vestigingen in Servië en Nederland. Wij leveren alles in één oplossingen op maat, naar de behoeften van uw bedrijf.

In de wereld van faciliteiten, laten wij designstrategie en technologie met betrekking tot digitale bebording samenkomen. Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Deel dit artikel

Plastic Fantastic

close